Mirela Suta a dus magia Ana Aslan in Portugalia!

 

articol de Raluca Oancea

Echipa In Premiera cu Carmen Avram a mers in Portugalia si a discutat cu Mirela Şuta, romanca ambitioasa care atunci cand a pasit pentru prima data pe pamant portughez si-a spus, “eu vreau sa ajung cel mai sus”!

Visul unei femei din Satu Mare care a plecat de la nimic si a ajuns multimilionara in Portugalia. Initial s-a angajat ca spalator de vase intr-un restaurant. Dupa numai o saptamana a renuntat. Prin prisma faptului ca fratele ei lucra pe santier, a decis sa-si deschida o firma de constructii. Acest lucru se intampla acum 17 ani. Incet, incet, micuta lor firma a devenit mare. Din prea mult entuziasm a facut o greseala. S-a gandit ca daca in Portugalia firma merge atat de bine, ar putea deschide o asemenea companie si in Romania. A plecat. Realitatea, insa, a adus-o inapoi. In Romania a pierdut bani, dar a castigat experinta. S-a intors in Portugalia intelegand ca nu poate avea succes decat daca munceste intr-o tara care sa o incurajeze si pentru un business in care chiar sa creada. 

Mirela credea in ceva, in geniul Anei Aslan si in miracolul caruia i-a dat nastere. S-a gandit sa aduca in Portugalia ceva tipic romanesc, acel ceva fiind Gerovital. A investit 100.000 de euro si toata puterea ei de convingere. A fost greu, iar singurul lucru prin care putea convinge oamenii era Ana Aslan si reusitele ei. Treptat, portughezele au inceput sa descopere inventiile Anei Aslan, iar Gerovital a devenit un fenomen intr-o tara pe care niciun alt brand romanesc nu reusise sa o cucereasca.

 Mirela Şuta a devenit mai intai distribuitor oficial al cremelor Gerovital in Portugalia, iar mai tarziu si-a deschis prima clinica de tratamente de infrumusetare in Estoril. In cativa ani a ajuns la o intreaga retea de clinici. Azi are 6 centre in toata tara si incasari de 400.000 de euro pe luna.

 Mirela nu rateaza ocazia de a promova Romania si de a le povesti clientelor sale despre tara in care s-a nascut. A adus cu ea mici bucati de Romania care sa o tina mai aproape de casa si care sa ii aminteasca de copilarie. Visul ei a fost dus la bun sfarsit prin perseverenta, ambitie si multa energie.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI