Antena Căutare

Mirela Suta a dus magia Ana Aslan in Portugalia!

articol de Raluca Oancea

Echipa In Premiera cu Carmen Avram a mers in Portugalia si a discutat cu Mirela Şuta, romanca ambitioasa care atunci cand a pasit pentru prima data pe pamant portughez si-a spus, “eu vreau sa ajung cel mai sus”!

Visul unei femei din Satu Mare care a plecat de la nimic si a ajuns multimilionara in Portugalia. Initial s-a angajat ca spalator de vase intr-un restaurant. Dupa numai o saptamana a renuntat. Prin prisma faptului ca fratele ei lucra pe santier, a decis sa-si deschida o firma de constructii. Acest lucru se intampla acum 17 ani. Incet, incet, micuta lor firma a devenit mare. Din prea mult entuziasm a facut o greseala. S-a gandit ca daca in Portugalia firma merge atat de bine, ar putea deschide o asemenea companie si in Romania. A plecat. Realitatea, insa, a adus-o inapoi. In Romania a pierdut bani, dar a castigat experinta. S-a intors in Portugalia intelegand ca nu poate avea succes decat daca munceste intr-o tara care sa o incurajeze si pentru un business in care chiar sa creada.

Mirela credea in ceva, in geniul Anei Aslan si in miracolul caruia i-a dat nastere. S-a gandit sa aduca in Portugalia ceva tipic romanesc, acel ceva fiind Gerovital. A investit 100.000 de euro si toata puterea ei de convingere. A fost greu, iar singurul lucru prin care putea convinge oamenii era Ana Aslan si reusitele ei. Treptat, portughezele au inceput sa descopere inventiile Anei Aslan, iar Gerovital a devenit un fenomen intr-o tara pe care niciun alt brand romanesc nu reusise sa o cucereasca.

Mirela Şuta a devenit mai intai distribuitor oficial al cremelor Gerovital in Portugalia, iar mai tarziu si-a deschis prima clinica de tratamente de infrumusetare in Estoril. In cativa ani a ajuns la o intreaga retea de clinici. Azi are 6 centre in toata tara si incasari de 400.000 de euro pe luna.

Mirela nu rateaza ocazia de a promova Romania si de a le povesti clientelor sale despre tara in care s-a nascut. A adus cu ea mici bucati de Romania care sa o tina mai aproape de casa si care sa ii aminteasca de copilarie. Visul ei a fost dus la bun sfarsit prin perseverenta, ambitie si multa energie.

"Zici că eşti oul de dimineaţă. Moale şi prăjit". 100 de momente tari, din "Băieți de oraș", te fac ... #100 de zile de vară. Un medic a reuşit să aducă la viaţă un castel vechi de 700 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x