Antena Căutare

Transformare spectaculoasă! A săbit 50 de kilograme în urma unei experiențe traumatizante la un interviu de angajare!

Fiecare persoană își găsește motivația într-un fel anume. Un text citit pe internet, sfatul unui prieten sau... o experiență traumatizată la un interviu de angajare.

Fiecare persoană își găsește motivația într-un fel anume. Un text citit pe internet, sfatul unui prieten sau... o experiență traumatizată la un interviu de angajare.

Așa a început lupta împotriva kilogramelor a lui Jade Person, o tânără din Anglia. Ambiția a determinat-o să slăbească într-un singur an 50 de kilograme.

De meserie coafeză, Jade a încercat să se angajeze într-un salon, însă a realizat că nu va primi postul în momentul în care a auzit o discuţie în care una dintre angajate se referea la ea drept "fata grasă". Întâmplarea a avut loc în decembrie 2014, într-un moment în care Jade cântărea 136 de kilograme. Atunci a început şi dieta drastică pentru tânăra de 24 de ani, relatează prospot.ro.

"Am fost atât de tristă când am auzit întâmplător câteva coafeze vorbind şi referindu-se la mine drept "fata grasă", după un interviu.

Nu eram judecată după abilităţile mele de a tunde sau de a coafa, ele erau interesate de cât timp pot sta în picioare şi cât de activă sunt.

Am ştiut instant că nu voi primi slujba şi a fost o nouă lovitură pentru încrederea de sine. Era evident că eram supraponderală, dar nu era cazul ca ele să fie răutăcioase", povestește Jade.


Transformarea spectaculoasă a uimit pe toți ci care i-au fost aproape! Fata care mânca patru ciocolate și o pungă mare de chipsuri ca și gustare a rămas o umbră a trecutului.

După un an în care a ținut dietă, a făcut sport, Jade a ajuns la greutatea ideală. A slăbit nu mai puțin de 50 de kilograme.

Este regele dramei! Sau martirul zodiacului... Pentru el, viața este o tragedie! Singura zodie care îți va înșela încred... Ele sunt cele mai frumoase femei din lume! Din cele 64 de Miss Universe cinci au rămas în istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x