Antena Căutare

„O iubire nu moare de moarte naturală". Poate cel mai frumos citat de dragoste, din literatura erotică. Continuarea este 100% adevărată

Fragmentul face parte din cartea "Henry si June. Din Jurnalul dragostei", de Anaïs Nin, una dintre cele mai profunde scriitoare de literatură erotică.

Fragmentul face parte din cartea "Henry si June. Din Jurnalul dragostei", de Anaïs Nin, una dintre cele mai profunde scriitoare de literatură erotică.

Anaïs Nin a fost o scriitoare americană de origine franceză. Este cunoscută pentru jurnalele sale intime, pe care a început să le scrie de la vârsta de 11 ani și le-a continuat, fără încetare, timp de 45 de ani. Abia după moartea sa și a soțului său s-a putut publica și o variantă necenzurată a acestora.

Citatul la care noi ne-am oprit astăzi este foarte sensibil și încărcat de adevăr: „O iubire nu moare de moarte naturală. Moare în urma orbirii, indiferenţei, uitării, moare pentru că nu a fost îngrijită. În iubire nepăsările sunt mai mortale decât greşelile”.

Un alt fragment impresionant: „Dragostea piere pentru că noi nu ştim cum să-i reîmbogăţim sursa. Dragostea moare bolnavă şi rănită; ea dispare din cauza uzurii, a şovăielii, a murdăriei şi trădărilor”.

Cum afli dacă te înșeală. 12 semne clare, pe care cele mai multe femei le ignoră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x