Antena Căutare

(P) Află de ce firma de închirieri auto EvoGo este alegerea potrivită pentru tine

La EvoGo ai cele mai bune și flexibile soluții de închiriere auto.

imagine cu un barbat care conduce o masina
(P) Află de ce firma de închirieri auto EvoGo este alegerea potrivită pentru tine

Ești interesat să conduci o mașină modernă, dar nu-ți dorești să cumperi una nouă? La EvoGo ai cele mai bune și flexibile soluții de închiriere auto. Cu multiple servicii adaptate nevoilor tale, EvoGo este mai mult decât o simplă firmă de închirieri auto.

Iată ce servicii îți oferă firma de închirieri auto EvoGo:

1.Leasing operațional

Persoanele juridice care nu pot cumpăra o flotă întreagă de mașini pot să opteze pentru leasingul operațional pentru că este mult mai rentabil. Cu pachetele pe care EvoGo ți le pune la dispoziție beneficiezi de o mașină modernă fără să trebuiască să cumperi una nouă. De la modele compacte la SUV-uri, alege modelul potrivit pentru nevoile companiei tale.

Articolul continuă după reclamă

2.Închirieri auto pe termen lung

Pleci într-o călătorie de business câteva luni sau crezi că următoarea ta vacanță se va prelungi? EvoGo îți oferă opțiuni de închiriere pe termen lung care să se potrivească cerințelor tale. Dacă optezi pentru închirierea auto pe termen lung te bucuri de un vehicul modern și de restul ne ocupăm noi. Îți punem la dispoziție o flotă variată, prețuri competitive și un proces de închiriere simplu și rapid.

3.Închiriază o mașină direct de la aeroportul Otopeni

Ești în căutarea unei firme care să-ți ofere opțiunea de la ridica mașina direct de la aeroportul Otopeni? Atunci te afli în locul potrivit. Procesul de închiriere este mai simplu decât ți-ai putea imagina și nu mai ești nevoit să aștepți după serviciile de ridesharing sau mijloacele de transport în comun. Îți oferim locații de preluare și predare flexibile pentru ca experiența ta de închiriere cu EvoGo să fie fără cusur.

4.Optează pentru o mașină de lux

Îți dorești ca următoarea ta călătorie să fie la cele mai înalte standarde? La EvoGo ai opțiunea de a închiria o mașină de lux cu cele mai noi funcții. Fie că mergi la un eveniment special, vrei să investești în imagina ta sau pur și simplu îți face plăcere să conduci un model de autoturism premium, opțiunile de rent a car de lux îți vor face viața mai ușoară.

Alte avantaje:

Beneficiile închirierii unei mașini cu EvoGo nu se opresc aici. Vrem ca serviciile noastre să-ți depășească așteptările și ne dorim să ai parte de cea mai frumoasă experiență astfel că îți oferim și:

  • Asistență 24/7
  • Prețuri transparente
  • Proces rapid de închiriere online
  • Opțiuni flexibile de închiriere
  • Flotă variată și bine întreținută

Nu face greșeala de a alege orice firmă de închirieri auto. Alege o firmă de închirieri în funcție de serviciile și recenziile pe care le are. EvoGo este alegerea ideală pentru că îți oferă servicii complete de închiriere pe termen lung, leasing operațional, închiriere mașini de lux și multe alte beneficii pe care nu ai cum să le ratezi. Descoperă cât de convenabil și flexibil este să închiriezi o mașină de pe evogo.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x