Antena Căutare

(P) Desenul și pictura pe tabletă, la un nou nivel cu HUAWEI MatePad 11.5''S și aplicația GoPaint

HUAWEI MatePad 11.5'' cu noua generație de PaperMatte Display este o tabletă care îți va atrage atenția, în cazul în care ți-ai propus să devii mai creativ și productiv. Împreună cu aplicația dezvoltată de HUAWEI, GoPaint, dispozitivul te poate ajuta să desenezi, pictezi și editezi.

(P) Desenul și pictura pe tabletă, la un nou nivel cu HUAWEI MatePad 11.5''S și aplicația GoPaint Galerie
Desenul și pictura pe tabletă, la un nou nivel cu HUAWEI MatePad 11.5''S și aplicația GoPaint

Senzațiile sunt foarte asemănătoare cu cele ale folosirii hârtiei clasice.

GoPaint, creativitatea la nivel maxim

Datorită afișajului mat PaperMatte Display, HUAWEI MatePad 11.5''S se diferențiază net de competiție și oferă soluția de creativitate supremă. Interacțiunea cu ecranul, atunci când folosești stylus-ul, este aproape identică cu situația în care ai avea un creion și o foaie de hârtie. Stratul ultra-hidrofob și rezistent la amprente al ecranului asigură o fricțiune delicată a stylus-ului, oferind în același timp și o experiență de atingere confortabilă Chiar și sunetele produse sunt extrem de realiste. HUAWEI MatePad 11.5''S face parte din ecosistemul Super Device și are incluse aplicațiile dezvoltate de companie, HUAWEI Notes și GoPaint, prin care se pot lua notițe, respectiv crea ilustrații.

GoPaint revoluționează noțiunea desenului și picturii pe tabletă. Aplicația este preinstalată și are peste 100 de tipuri de pensule, care pot fi utilizate pentru o varietate de stiluri de pictură, inclusiv graffiti, cărți ilustrate, schițe digitale și multe altele. GoPaint oferă peste 70 de setări detaliate ale parametrilor, cum ar fi modalitățile de trasare a liniilor, granulația, redarea și amestecul umed, astfel încât pensula să poată fi ajustată în funcție de stilul de pictură al fiecăruia.

Articolul continuă după reclamă

Aplicația oferă și diferite texturi. Patru tipuri de modele de hârtie sunt presetate: pânză pentru pictură în ulei, pânză pentru cerneală, acuarelă grosieră și acuarelă fină. De asemenea, se pot ajusta parametri precum opacitatea, luciul, umbrele, granularitatea și scara pentru a integra perfect culoarea de fundal cu modelul. Acest lucru face ca pictura pe tablete, asemănătoare hârtiei, să devină o realitate.

GoPaint are opțiuni de culori bogate, iar customizarea lor se face cu ușurință. Creațiile artistice devin astfel flexibile. Pot fi ajustate formele, modificate culorile și aplicate diferite efecte, precum cel de blur sau lichefiere. În plus, aplicația GoPaint este intuitivă și foarte „prietenoasă” chiar și cu cei care nu sunt experți în desen sau pictură.

PaperMatte Display, tehnologia concepută pentru protecția ochilor

Pe lângă experiențele creative asigurate de tehnologia PaperMatte Display, aceasta vine și cu alte avantaje. Rolul său este acela de a asigura confortul ochilor în timpul utilizării ecranului pentru perioade îndelungate de timp, reducând reflexiile la sub 2% și eliminând 99% din interferențele luminoase. Problemele de vedere sunt extrem de frecvente, așa că PaperMatte Display este rezultatul eforturilor depuse de companie în încercarea de a obține echilibrul perfect între fiabilitate, afișaj, rezoluție, performanțe anti-reflexie și caligrafie.

PaperMatte Display ajută la atât la reducerea emisiilor de lumină albastră, cât și al reflexiilor, iar ochii sunt mai bine protejați.

Tableta HUAWEI MatePad 11.5''S are inclusă și o tastatură detașabilă, cu butoane de 15 mm și o cursă a tastelor de 1,5 mm, care asigură mai multă eficiență și modalități de folosire mai bune decât în cazul celor mai multe laptopuri. De asemenea, stylus-ul HUAWEI M-Pencil (a treia generație) este primul dispozitiv care adoptă tehnologia NearLink. Stylus-ul a primit optimizări de hardware și software, iar vârful său a fost creat pentru ca scrierea sau editarea grafică să fie foarte asemănătoare cu utilizarea stiloului și hârtiei.

HUAWEI MatePad 11.5"S – oferta de lansare din România

HUAWEI MatePad 11.5"S cu PaperMatte Display are un preț recomandat de vânzare de 2499 lei. Cutia produsului include și o tastatură inteligentă. Variantele de culoare sunt: tabletă gri cu tastatură HUAWEI Smart Magnetic neagră și tabletă violet cu tastatură HUAWEI Smart Magnetic gri.

Cei care își vor achiziționa HUAWEI MatePad 11.5"S de pe HUAWEI Store România, până pe data de 30 iunie 2024, vor primi cadou și un stylus HUAWEI M-Pencil (a treia generație), dar și garanție extinsă 12 luni. De asemenea, în pagina produsului va fi afișat și un cupon extra de 500 de lei, care poate fi folosit pentru achiziționarea unei perechi de căști HUAWEI FreeBuds 5 în aceeași comandă sau pentru a beneficia de o reducere directă de 500 de lei din prețul tabletei.

(P) Află de ce firma de închirieri auto EvoGo este alegerea potrivită pentru tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x