Căutare Live

Pe ce adresă îi pot trimite copiii scrisori lui Moș Crăciun. Toți piticii cuminți vor fi rasplătiți pe măsură!

Dacă vor să fie siguri că dorințele lor au ajuns la cine trebuie, piticii trebuie să-i scrie Moșului. Pentru asta, au nevoie de adresele corecte.

Dacă vor să fie siguri că dorințele lor au ajuns la cine trebuie, piticii trebuie să-i scrie Moșului. Pentru asta, au nevoie de adresele corecte.

În cele mai multe dintre situații, scrisorile sunt trimise pe cea mai cunoscută adresă: Santa Claus’ Main Post Office, Artic Circle, Rovaniemi, Finland

Copii din întreaga lume pot să trimită scrisorile cu dorințele lor și la alte adrese, de unde cu siguranță vor ajunge la destinatar.

Adresele lui Moș Crăciun:

Canada Post – Santa Claus, North Pole, Canada, H0H 0H0

Copiii care vor să folosească această adresă trebuie să își trimită scrisorile până la data de 16 decembrie.

Royal Mail (Regatul Unit) – Santa/Father Christmas, Santa’s Grotto, Reindeerland, XM4 5HQ

Cea mai apropiată adresă a lui Moș Crăciun pentru copiii din România este cea din Marea Britanie, dar scrisorile ar fi trebuit trimise până pe 6 decembrie.

Ciematograf sub formă de iglu, amenajat într-un centru comercial din București. Spectatorii sunt așteptați, până pe 24 d... Doi piloţi s-au luat la bătaie, pe pistă, după o cursă de karting eșuată. Scenele au fost filmate (VIDEO)...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri