Antena Căutare

Perfect Tour, reduceri de până la 80% în perioada Sărbătorilor

Noutatile Perfect Tour, la cea de-a 32-a editie a Targului de Turism al Romaniei: Reduceri de pana la 80%, oferte magice pentru Sarbatori, servicii de top, Travel Experience 3D si multe surprize

Noutatile Perfect Tour, la cea de-a 32-a editie a Targului de Turism al Romaniei: Reduceri de pana la 80%, oferte magice pentru Sarbatori, servicii de top, Travel Experience 3D si multe surprize

Bucuresti, noiembrie 2014: Perfect Tour, “Cea mai buna agentie de turism din Romania 2014” in cadrul celei de-a 7-a editii a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference - cel mai important eveniment in industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania -, inoveaza si impune continuu noi standarde. Dupa inaugurarea primului Travel Boutique din Romania in luna septembrie, un concept store de servicii turistice premium rezultat in urma unui sondaj realizat pe un esantion reprezentativ de zece mii de pasionati de calatorii, Perfect Tour prezinta, in cadrul celei de-a 32-a editii a Targului de Turism al Romaniei, ce se desfasoara in perioada 13 – 16 noiembrie, la Romexpo, o adevarata enciclopedie de vise de vacanta cu un raport calitate/pret imbatabil, ofera reduceri de pana la 80% si invita vizitatorii intr-o calatorie virtuala unica, prin intermediul aplicatiei de realitatea augmentata Travel Experience 3D.

Pentru al 9-lea an consecutiv, pachetul special “Craciun Laponia” al Perfect Tour este varful de lance al ofertelor pentru Sarbatori magice in familie. In premiera insa, in 2014, Perfect Tour trimite doua chartere catre Tara lui Mos Craciun, unul cu destinatia Levi, statiunea de schi a Mosului, iar celalalt cu destinatia Rovaniemi, oraselul de basm in care se afla Parcul Mosului si Gradina Zoologica Ranua. Indiferent de destinatie, Craciunul in Laponia, unde cei mici au ocazia sa afle ca Mosul nu este doar o poveste iar adultii isi pot retrai copilaria, include transport cu avion charter, Bucuresti –Kittila / Rovaniemi - Bucuresti, cina in seara sosirii, cina festiva de Craciun si cazare in hoteluri de 4 stele, atent alese pentru ca turistii sa se poata bucura din plin de facilitatile oferite in statiunile Mosului.

De asemenea, sejururile includ momente magice, apreciate de adulti, dar mai ales de catre copii, precum “In cautarea lui Mos Craciun”, vizitele in Satul Mosului si Santa Park sau excursia “Intalnire cu Mos Craciun si familia sa”. Tarifele pentru un Craciun magic in Laponia pornesc de la 1.399 de euro/persoana.

Copiii pana la 7 ani beneficiaza de cazare si masa gratis. Iar daca bunicii isi duc nepotii in vizita la Mosu, acestora li se ofera un discount de 5% din tariful fara taxe.

Ofertele speciale pentru Sarbatori continua cu un circuit de 9 zile Tunisia Explore, ce propune petrecerea unui Revelion altfel, pe urmele berberilor (tarif: 1160 euro/persoana, zbor si taxe de aeroport incluse).

Amatorii de experiente exotice pot alege, de exemplu, o vacanta de 11 zile in Thailanda, Indonezia si Malaezia (de la 2310 euro/persoana, zbor si taxe de aeroport incluse), un Revelion in Maldive de la 2590 euro persoana, zbor si taxe de aeroport incluse, sau o croaziera iesita din tipare (ex.: 10 nopti la bordul Sapphire Princess, itinerar: Singapore – Bali – Kuala Lumpur – Penang – Phuket – Singapore, de la 1599 dolari / persoana in cabina interioara; 7 nopti la bordul Regal Princess, itinerar: Fort Lauderdale – Bahamas – St Thomas – St Maarten - Fort Lauderdale, de la 1199 dolari / persoana in cabina interioara).

Reduceri de pana la 80%

Cum, in ultimul timp, clientii nostri au manifestat o sensibilitate aparte pentru croaziere, vanzarile pozitionandu-se pe un puternic trend ascendent in ultimele luni, croazierele selectate de cei mai experimentati specialisti Perfect Tour acopera cele mai indepartate "colturi" ale lumii si, bineinteles, culmineaza cu cele in jurul lumii. Accentul este pus un raport calitate/pret imbatabil, care sa-i satisfaca si pe cei mai pretentiosi. Iar “stirea” targului o constituie reducerea de pana la 80% aplicata unei croaziere de 11 nopti pe Marea Mediterana, cu un itinerar spectaculos ce ajunge pana in apele Oceanului Atlantic, in Tenerife. Plecarea este pe 5 decembrie, la un tarif de 199 euro/persoana indiferent de tipul cabinei, in limita locurilor disponibile.

Vacantele magice la Disneyland Paris sunt si ele cap de afis, cu o reducere fantastica, de pana la 55%. Tarifele pornesc de la 262 euro / adult in camera dubla / pachet pentru 4 nopti de cazare si 5 zile de distractie in cele doua parcuri. Iar copiii sub 7 ani zboara, stau si se distreaza gratis.

Iubitorii sporturilor de iarna se afla, de asemenea, in centrul atentiei cu oferte de schi, pe cele mai bune partii din Austria, Elvetia, Franta, Italia si Bulgaria, si reduceri de tip Last Minute. Iar pasionatii de calatorii obisnuiti sa-si rezerve din timp vacantele, precum si cei aflati in cautare de inedit, pot alege deja unul dintre Circuitele Explore: Peru, India, China, Maroc, Tunisia, Iordania, Israel, Vietnam & Cambodgia.

Travel Experience 3D – Castiga un City Break la Barcelona!

Tehnologia a fost, este si va fi unul dintre principalele domenii in care Perfect Tour investeste. Iar comunitatea calatorilor inteligenti, a turistilor care s-au intors cu amintiri unice si cu zambetul pe buze din vacantele personalizate in cel mai mic detaliu de consultantii nostri, este cel mai mare castig obtinut de Perfect Tour in cei zece ani de activitate. Prin urmare, vizitatorii care trec pragul standului Perfect Tour de la Targul de Turism al Romaniei


sunt invitati sa plece intr-o vacanta virtuala, prin intermediul aplicatiei de realitate augmentata Travel Experience 3D.
Pe parcursul “escapadei”, acestia se vor putea fotografia cu Mos Craciun, un capitan de nava, o dansatoare exotica sau cu mai multi copii cuprinsi de magia Disney. Apoi, instantaneele vor fi postate pe pagina de Facebook a Perfect Tour. Vizitatorii care acceseaza www.facebook.com/PerfectTour, isi gasesc fotografia si se TAG-uiesc pot castiga, prin tragere la sorti, un City Break la Lisabona.

Despre Perfect Tour

Fondata in 2004, Perfect Tour a devenit in scurt timp una dintre cele mai importante agentii de pe piata serviciilor de turism din Romania, cu 12 locatii proprii si filiale strategice in Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Cehia, Slovacia si Statele Unite ale Americii.

In 2014, Perfect Tour a fost desemnata “Cea mai buna agentie de turism din Romania” si a obtinut medalia de argint la categoria “Turism Business & MICE” in cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2014 - cel mai important eveniment in industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania.

Mai mult, Perfect Tour este lider regional pe segmentul managementului calatoriilor de afaceri si partener exclusiv al uneia dintre cele mai cunoscute companii multinationale de travel management, Global Star, in Romania si Republica Moldova. Pentru a oferi aceeasi valoare adaugata clientilor din toate tarile in care opereaza, Perfect Tour utilizeaza si un “ingredient” unic pe piata BTM din Europa de Est.

Singurul Call Center Live din industria regionala de Travel Management Services permite operarea, printr-un simplu apel telefonic sau e-mail, de rezervari de bilete de avion, cazari interne sau internationale, servicii de rent a car, bilete de tren, servicii suplimentare MICE, etc..

Perfect Tour este agentie acreditata IATA si este afiliata mai multor organizatii internationale. De asemenea, din 2009, Perfect Tour este reprezentant oficial Disneyland Paris in Romania.

Două perechi vor fi eliminate din competiția „Dansează printre stele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x