Antena Căutare

Povestea lor, in fata noastra: Declaratie de dragoste emotionanta intre Anda Adam si Catalin Botezatu, pe scena „Te cunosc de undeva”

S-au intalnit in viata reala, se iubesc si povestea lor este una speciala. Pe scena „Te cunosc de undeva”, Anda Adam si Catalin Botezatu si-au cantat dragostea unul altuia. Intr-un moment cu adevarat emotionant!

Anda Adam a deschis seara cu un spectacol. La propriu. S-a transformat in Dalida, iar alaturi i-a stat nimeni altul decat iubitul sau, Catalin Botezatu. Acesta a aparut in fata noastra in chip de Alain Delon, iar finalul cantecului “Parole, Parole”, pe care l-au interpretat in duet, a adus pe scena „Te cunosc de undeva” un sarut pasional.

Anda Adam si Catalin Botezatu si-au spus povestea in fata a milioane de ochi.

"As fi ramas Delon, pentru ca m-am simtit foarte bine cand Dalida m-a sarutat”, a spus designerul. “Pot sa te mai sarut o data”, a replicat partenera sa.

Doamnelor, domnilor, doi oameni, o poveste si probabil mii de fluturi in stomac. Nu-i asa ca sunt superbi impreuna?

Urmareste toate momentele pe tecunoscdeundeva.a1.ro!

Emisiunea integrala e pe AntenaPlay.ro!

La "Opreste-i din cantat", Razvan Simion ne-a dus "La Mall"... “Don’t worry, iti va iesi fluieratul!”: Buzele lui Matteo, vedetele serii la “Te cunosc de undeva”! Concurentul s-a tran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x