Antena Căutare

Program TV special de Ziua Antenei 1. Ce vezi la televizor pe 28, 29, 30 noiembrie și 1 decembrie 2022

La ceas aniversar, Antena 1 le-a pregătit programe speciale românilor. Încă de la primele ore ale dimineţii de 29 noiembrie şi până târziu în noapte, postul TV care împlinește 29 de ani va fi alături de telespectatori cu emisiuni și vedete care mai de care. Iată programul TV special difuzat pe 28, 29, 30 noiembrie și 1 decembrie pe Antena 1 și AntenaPLAY.

program tv antena 1 chefi la cutite stand-up revolution cu logo Galerie
Iată programul TV special difuzat pe 28, 29, 30 noiembrie și 1 decembrie pe Antena 1 și AntenaPLAY | Antena 1

Săptămâna aniversară Antena 1 aduce publicului patru ediții de senzație ale celui mai tare cooking show din România. Chefi la cuțite se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY, avându-i în prim-plan pe Gina Pistol, Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu de luni până joi, de la 20:30.

Marea finală a emisiunii Chefi la Cuțite are loc pe 1 Decembrie, de Ziua României, de la 20:30. Cuțitele sunt mai ascuțite ca oricând, iar marele deznodământ al emisiunii îi ține pe toți cu sufletul la gură.

Stand Up Revolution - Celebrities Twist, RÂZI CU RoaST De ziua noastră, RÂZI CU RoaST De Sărbătoare și România, RÂZI CU ROaST! - de luni până joi de la 16:30

Pe 28 decembrie, începând cu ora 16:30, Teo, Vio, Costel, Dan Badea și Maria Popovici dau tonul la distracție și încălzesc atmosfera cu o revoluție a glumelor. Alături de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă Stand Up Revolution - Celebrities Twist. De data asta, vedete din România își pun la bătaie abilitățile de comedianți!

Dorian Popa, Nicoleta Luciu, Cuza, Cătălin Cazacu, Ioana Ginghină, Lino Golden, Maria Constantin, Nick de la N&D și Mădălina Badea vin cu glumele la purtător, spre deliciul juraților.

29 decembrie, Ziua Antenei 1. Ediții speciale Mireasa și RÂZI CU RoaST De ziua noastră

Pe 29 decembrie, ziua în care postul TV Antena 1 împlinește 29 de ani de la prima transmisiune, Răzvan și Dani spun "Neatza" într-o ediție festivă. Și pe 30 noiembrie și 1 decembrie cei mai iubiți matinali din România își beau cafeaua alături de publicul care îi urmărește cu plăcere de 14 ani pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Spre prânz, show-ul matrimonial "Mireasa" le aduce în dar fanilor o ediție de suflet, în care cel mai emoționant răspuns al fetelor conturează Marea Finală din 23 decembrie. Cine a spus "da", cine se va căsători și ce s-a întâmplat în vacanțele deosebite petrecute de concurenți în străinătate vor afla telespectatorii de la Simona Gherghe pe 29 noiembrie, pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la ora 14:00.

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie la RÂZI CU RoaST De ziua noastră. La 16:30, vedetele postului TV au pregătit cele mai acide glume și s-au antrenat în autoironie. Maeștrii de ceremonie Mihai Morar şi Daniel Buzdugan sunt amfitrionii galei în care vedetele stației vor avea ultimul cuvânt și ultima... înțepătură.

Răzvan Simion, Mirela Vaida, Vlad Gherman, Doina Teodoru, Cosmin Natanticu, Ilona Brezoianu și Alina Pușcaș se întrec în discursuri care mai de care mai usturătoare la RÂZI CU RoaST De ziua noastră.

Seara, de la 20:30, Chefii fac din nou spectacol cu ultimii concurenți din echipele lor.

30 noiembrie, RÂZI CU RoaST De Sărbătoare și trăiești la intensitate maximă ultimele provocări Chefi la Cuțite, sezonul 10

Pe 30 noiembrie, după o super-deșteptare alături de Răzvan, Dani și echipa de la Neatza, dar și după noi întămplări tensionate în casa "Mireasa", Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au pregătit RÂZI CU RoaST De Sărbătoare. La 16:30, stand-upperi din toate colţurile ţării vor face glume despre olteni, moldoveni sau ardeleni. Nicio regiune nu va scăpa de umorul reprezentanţilor ei!

La pupitrul glumelor acide vor urca Alexandru Banciu, Cosmin Natanticu, Andrei Ciobanu, Radu Pietreanu, Radu Bucălae, Virgil Ciulin și Mane Voicu.

Seara, de la 20:30, tensiunea atinge cote maxime la Chefi la cuțite, în penultima ediție a sezonului 10.

1 decembrie, Ziua României. România, RÂZI CU ROaST și Marea Finala Chefi la cuțite, sezonul 10

Ziua națională bună se cunoaște de dimineață - cu Super Neatza - și continuă cu parada militară și ediții speciale ale Observatorului. La prânz, "Mireasa" aduce noutăți din Casa Fetelor și Casa Băieților, dar și promisiunea de a reveni cu doua ediții zilnice - de la 14:00 și 16:00 - de vineri, 2 decembrie, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Prețul cel bun revine și el de vineri, 2 decembrie, de la ora 18:00.

De la ora 16:30, personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor, își fac apariţia pe scena show-ului România, RÂZI CU ROaST". Dezvăluirile lor fac deliciul publicului într-o emisiune festivă. Delia, Cheloo, Costel și invitatul lor, Ionuț Rusu, stau față în față cu cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria țării. Aceștia nu doar că iau la roast România, ci și pe cei patru de la masa juriului.

Ora 20:30 aduce cel mai așteptat moment al sezonului 10 Chefi la Cuțite. După 18 battle-uri, o semifinală cu scântei și probe care le-au pus concurenților la bătaie abilitățile culinare, Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu află finalistul care pleacă acasă cu marele premiu al sezonului.

(P) Cum alegi cele mai bune jocuri în 2 de tip multiplayer?... Happy Channel îşi premiază telespectatorii cu brazi de Crăciun unicat, complet decoraţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x