Live acumObservator 19
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Radio ZU a depășit pragul de două milioane de ascultători la nivel național și este de 11 ani radioul numărul unu din București

Radio ZU, post de radio care aparține grupului Intact Media Group, rămâne în topul preferințelor ascultătorilor. Cel mai recent studiu de audiență radio reconfirmă poziția de lider a Radio ZU în ceea ce privește alegerea ascultătorilor din București.

Radio ZU, post de radio care aparține grupului Intact Media Group, rămâne în topul preferințelor ascultătorilor. Cel mai recent studiu de audiență radio reconfirmă poziția de lider a Radio ZU în ceea ce privește alegerea ascultătorilor din București.

Datele prezentate mai jos au ca sursă Studiul de Audiență Radio realizat între 22 aprilie – 11 august 2019 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L..

Radio ZU înregistrează o creștere semnificativă în preferințele ascultătorilor în comparație cu audiențele înregistrate în valul similar din 2018.

Radio ZU este în continuare cel mai iubit post de radio din București, ocupând prima poziție cu un total de 252.900 de ascultatori zilnic, fiind de altfel singurul post de radio care depășește pragul de 250.000 de ascultători în București. Față de valul de vară din 2018, se înregistrează o creștere a market share-ului pe segmentul de public comercial, acesta ajungând la 13.1% (de la 11.9%).

La nivel național și urban, situația se prezintă astfel:

  • La nivel național, Radio ZU înregistrează o ZUper premieră. Pentru prima dată în cei 11 ani de când emite, Radio ZU este preferat de peste 2 milioane de ascultători în toată țara. Pe segmentul de public comercial, raportat la valul de vară 2018, și market share-ul înregistrează o creștere, ajungând la 12.6% (de la 12,1%).
  • La nivel urban, Radio ZU ocupă a doua poziție in topul radiourilor. Nu mai puțin de 1.326.500 ascultători sunt pe frecvențele ZU zi de zi, în creștere cu 11% față de valul de vară din 2018. Creșterea față de valul similar din 2018 se observă și la valoarea cotei de piață pe segmentul de public comercial, ajungând la 13,4% (de la 12.5%).

„Vă mulțumim că ne ascultați așa imperfecți cum suntem! Ăsta este farmecul nostru. Radio ZU este și el OM, cel mai ascultat OM din București!”, a declarat Răzvan Popescu, în direct în Morning ZU.

„Mulțumim foarte mult. Mă „Bucur Obor” de acest aspect și sper să vă țină Dumnezeu obiceiul!”, a completat Flick, în stilul caracteristic.

„ZUper mulțumiți de acest nou numărul 1 și motivați să facem lucruri și mai frumoase și mai puternice. Din 16 septembrie, dăm startul noului sezon radio. Toate emisiunile postului revin la formatul clasic.

Stai cu ochii și urechile pe Radio ZU pentru a descoperi surprizele noului sezon! De asemenea, urmărește tot ce se întâmplă pe radiozu.ro, Facebook Radio ZU, Instagram Radio ZU, Youtube Radio ZU.”, declară reprezentanții postului de radio.

Romantic FM – crește în preferințele bucureștenilor

Romantic FM înregistrează o creștere semnificativă în preferințele publicului bucureștean față de valul similar al anului trecut. Cu peste 14.000 de ascultători noi, Romantic FM este preferat zilnic de un număr de 95.400 de ascultători, având o cotă de piață în creștere cu 1 punct, ajungând la 4.7%, potrivit rezultatelor ultimului Studiu de Audiență Radio*.

De peste 25 de ani în inimile iubitorilor de muzică bună, Romantic FM își consolidează poziția în FM-ul bucureștean și rămâne unul dintre cele mai apreciate radiouri pentru starea de bine și playlistul original de pe frecvența 101.9FM în București, 98.6FM în Iași, 98FM în Bacău și de pe www.romanticfm.ro.

Sursă: Studiul de Audiență Radio realizat între 22 aprilie – 11 august 2019 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro