Antena Căutare

Radio ZU împlinește 11 ani. Și-a lansat noul sezon într-un mod inedit și oferă premii! Video

Cel mai ascultat post de radio împlineşte luna aceasta 11 ani! La ceas aniversar, Radio Zu şi-a lansat noul sezon, într-un mod inedit. Șapte dintre DJ-ii ZU au ieşit în trafic pentru a fi cât mai aproape de ascultători. Pentru cei mai fideli, Radio ZU a pregătit şi premii: gadgeturi, obiecte vestimentare, aparate de cafea și trotinete electrice.

Cel mai ascultat post de radio împlineşte luna aceasta 11 ani! La ceas aniversar, Radio Zu şi-a lansat noul sezon, într-un mod inedit. Șapte dintre DJ-ii ZU au ieşit în trafic pentru a fi cât mai aproape de ascultători. Pentru cei mai fideli, Radio ZU a pregătit şi premii: gadgeturi, obiecte vestimentare, aparate de cafea și trotinete electrice.

„Deschidem un nou sezon de Radio Zu, pentru că din nou am iesit nr 1. ne-am hotărât că în orașul în care am ieșit de atâtea ori nr 1 să ieșim cu toții în stradă să ne vadă lumea, că de auzit ne aud tot timpul la radio”, a spus DJ-ul Adi Mihăilă.

Aliniaţi în coloană, DJ-ii au mers apoi la Radio - unde alături de Emma, Buzdu şi Morar au dat startul campaniei aniversare „Eşti ZU de 11 ani".

Luna aceasta, la împlinirea celor 11 ani, fiecare dintre cei 12 DJ-i ZU va acorda câte 11 premii celor mai fideli ascultători - gadgeturi de ultima generaţie, obiecte vestimentare, tatuaje, aparate de cafea şi multe alte premii. Tot ce trebuie să faceţi ca să câștigați este să staţi cu urechile pe ZU.

Potrivit celor mai recente date prezentate de IMAS, Radio ZU a depășit pragul de 2 milioane de ascultători la nivel național şi este de 11 ani radioul numărul 1 în Capitală.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x