Antena Căutare

Radio ZU transformă Piața Universității în Orașul Faptelor Bune

Radio ZU și Primăria Municipiului București lansează campania „Orașul faptelor bune”, un eveniment maraton dedicat românilor care vor să aducă bucurie celor din jur.

Radio ZU și Primăria Municipiului București lansează campania „Orașul faptelor bune”, un eveniment maraton dedicat românilor care vor să aducă bucurie celor din jur.

În perioada 17-27 decembrie, în Piața Universității se va construi primul oraș în care sunt invitați toți cetățenii care vor să facă bine, dar și cei care au nevoie de ajutor. Orașul faptelor bune va fi un spațiu al muzicii și al magiei de sărbători, un experiment urban și uman, în care vom încerca împreună să îndeplinim cât mai multe dorințe.

Timp de o săptămână, DJ-ii Radio ZU vor locui în acest oraș al bunătății și vor transmite live din casa ZU 24 de ore din 24. Aceștia vor avea misiunea de a strânge toate dorințele românilor, de a le promova și de a facilita îndeplinirea lor. Fie că sunt mari sau mici, toate dorințele vor fi prezentate publicului și alături de parteneri și vedete, Radio ZU va aduce magia sărbătorilor în cât mai multe case din România.

Casa Radio ZU – muzică și provocări pentru a face bine

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma (asistenta lor de matinal), Razvan Popescu, Flick, Adi Mihăila și Raluca Benavides vor locui non-stop, pe toată durata campaniei, în studioul ZU din Orașul Faptelor Bune. Studioul mobil va fi construit sub forma unei case cu o laterală complet transparentă în dreptul căreia vor fi amenajate zona de emisie și o zonă de relaxare pentru DJ-i. Construcția va conține și o zonă de dormitor, toaletă și alte dependințe. Dj-ii ZU din casă vor organiza diverse acțiuni surpriză pentru strângerea de fonduri.

În fiecare zi vor intra în casa ZU cele mai cool vedete, care vor dona produse personale pentru o licitație de fapte bune și vor accepta cele mai trăznite provocări pentru a îndeplini cât mai multe dorințe. Lângă studio va fi amplasată o scenă pe care vor concerta cei mai cunoscuți artiști, în fiecare seară între orele 18:00-21:00: Inna, Andra, Carla’s Dreams, Randi, Horia Brenciu, Alina Eremia, Lidia Buble, Lora, Puya și mulți alții.

#OrașulFaptelorBune este București!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x