Antena Căutare

Roger Moore, fostul interpret al agentului 007, a fost diagnosticat cu diabet

Actorul Roger Moore, celebrul James Bond, a fost diagnosticat cu diabet. In urma cu o luna, starul britanic si-a pierdut cunostinta de cateva ori, a inceput sa slabeasca si se simtea foarte rau

Dupa aceste incidente, sotia actorului l-a transportat la sectia de Urgenta a spitalului aflat in apropiere de locuinta lor din Monaco. In urma unor teste medicale, Roger Moore a fost diagnosticat cu diabet. Se pare ca fostul James Bond suferea de aceasta boala de mult timp, fara sa stie.

"Mi-a fost frica pentru Tom Hanks. Tom Hanks a anuntat ca are diabet, iar acum patru sau cinci saptamani, adormeam mereu, ma simteam rau, muream de sete si am lesinat de cateva ori. (...) Slabeam cate un kilogram pe zi", a declarat actorul intr-o emisiune.

Roger Moore, fostul interpret al personajului James Bond, se afla in prezent la cea de-a patra casnicie. Starul britanic a fost casatorit cu patinatoarea Doorn van Steyn, in perioada 1946-1953, iar apoi cu cantareata Dorothy Squires, in perioada 1953-1968.

Foto: Hepta

 

Cel mai mare fond de carti si manuscrise originale de Shakespeare va fi accesibil online... Galerie FOTO! Va mai amintiti de fostul burlac Edward Popescu? Este cel mai tanar milionar din Romania, la ora actuala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x