Show-ul "Te cunosc de undeva!", lider de audiență. Maria Callas a ținut toți românii în fața televizoarelor

 
+3 click pentru
galerie

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", pe care Nicoleta Nuca a castigat-o cu o transformare senzationala in Maria Callas, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 2.001.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.47. 

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.17), o audienta medie de  9,8 puncte de rating si o cota de piata de 19,9%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra   8,1 puncte de rating si o cota de piata de 16,5%. 

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,5 puncte de rating si o cota de piata de 17,1.

Si pentru aceasta editie, concurentii au avut de pregatit transformari dintre cele mai diverse. Paula Chirilă a vibrat de energie din cap până în picioare, precum James Brown, Feli Donose a imitat-o pe fascinanta Cher, cu “Dark Lady”, iar Rareș Dragomir s-a dezlantuit în rolul dezinhibatului Rick James, pe ritmurile piesei “Super Freak”. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost de data asta… mamă și fiică, in rolurile Viorica și Margherita din Clejani, concurente în sezonul anterior, iar "rivalul" lor, George, a jucat în travesti o nemțoaică de top, Eva Simons, cu piesa “Policeman”. Liviu Teodorescu a fost Mihail si a cantat celebrul cantec al acestuia, “Mă ucide ea”, Theo Rose a fost cantareata americana Pink, iar  Anca Țurcașiu, care a imitat-o  pe buna ei prietenă, Oana Sîrbu, cu piesa “Te iubeam”, a avut parte de o mare surpriză atunci când o pe scenă, alături de ea, a urcat însăși Oana Sîrbu. 

Nicoleta Nuca a fost aleasa castigatoarea editiei, cu o transformare de senzatie in Maria Callas, considerată cea mai mare cântăreață de operă din cea de-a doua jumătate a secolului XX. Sambata, la Te cunosc de undeva!", Nicoleta a cantat opera pentru prima data si a interpretat cu multa emotie aria "Addio del passato", din "Traviata" de Verdi.

Momentul special al serii a fost susținut de Theo Rose, Florin Ristei și FreeStay, care au adus un tribut cântăreței de muzică populară Angela Moldovan.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe