Live acumMangalita
Prime Time 20:00iUmor

Stai prost cu nervii? S-a deschis primul "anger room" din România, la Bucureşti. Clienţii pot sparge tot ce le vine la mână, cu ranga sau cu barosul. Cât te costă distracția

Break Room, primul anger room din România, s-a deschis la Bucureşti, fiind un loc în care clienţii vin să spargă obiecte într-un mediu controlat pentru sume între 50 şi 150 lei, pentru ”a scăpa de stress fără consecinţe şi regrete”.

Break Room, primul anger room din România, s-a deschis la Bucureşti, fiind un loc în care clienţii vin să spargă obiecte într-un mediu controlat pentru sume între 50 şi 150 lei, pentru ”a scăpa de stress fără consecinţe şi regrete”.

”Break Room este un loc în care poţi să te distrezi sau chiar să scapi de stress, distrugând obiecte care nu mai sunt de folos nimănui, cu bâta de baseball, cu ranga sau cu barosul. Se propun pentru spargere pahare, vaze de flori desuete, bibelouri de porţelan, imprimante, televizoare, telefoane, vase de WC, mobilier de bucătarie, busturi din ghips sau chiar obiecte neaşteptate, dar care se sparg spectaculos. Toate acestea se întâmplă într-un mediu controlat, fără nicio consecinţă, în deplină siguranţă”, arată administratorii afacerii, într-un comunicat.

Scopul final este distracţia, relaxarea, mişcarea, precizează ei.

”Înainte să înceapă să spargă obiecte, clienţii trec printr-un scurt instructaj în care se explică regulile de siguranţă. De asemenea, primesc echipament adecvat: ochelari de protecţie, cască, halat de protecţie şi mănuşi. Vârsta minimă este 16 ani, nu se recomandă femeilor însărcinate şi nu sunt acceptate persoane care au consumat băuturi alcoolice”, adaugă aceştia.

Break Room Bucureşti propune într-o hală industrială, trei spaţii delimitate, unde clienţii pot sparge mai multe categorii de obiecte: electronice mari şi mici, obiecte bucătarie, baie, sticlă, ceramică sau porţelan.

“Activitatea din Break Room este pur recreaţională, nu are pretenţii terapeutice şi de fapt nicio altă pretenţie în afară de o oferi porţie bună de fun, eliberare şi relaxare. Ne adresăm bucreştenilor care caută o modalitate inedită de a scăpa de stress-ul cotidian, de a încerca ceva nou şi de a se distra alături de prieteni”, declară Marius Neagoie, fondator Break Room.

”Pachetele încep de la 50 de lei (BYOB – “bring your own breakable”, pachet în care se acceptă doar obiecte nepericuloase, care pot fi cărate de client până la hală, fără ajutor) şi ajung la 80 de lei sau 150 pentru două persoane în care sunt incluse: 12 obiecte mici, trei medii, unul electronic mare, obiect de distrugere la alegere (bâtă de baseball, ranga, baros), echipament de protecţie (halat, ochelari, mănuşi). Timp estimat pentru acest pachet: 15 minute”, spun oficialii companiei care administrează Break Room Bucureşti.

Pentru 20 de lei în plus, clienţii pot opta pentru imortalizarea experienţei, un film slow motion de 10 secunde şi trei fotografii care documentează experienţa. Primul Break Room din România se află pe platforma industrială Industria Bumbacului, lângă staţia de metrou Timpuri Noi.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro