Antena Căutare

Stand up Olympics – cel mai mare show de stand up din România pe 7 și 8 iunie la Arenele Romane

Cei mai mari comedianți din țară urcă pe aceeași scenă la Arenele Romane, pe 7 si 8 iunie, in cea mai inteligentă confruntare de umor pe care ai văzut-o: Stand Up Olympics.

Nu e o întrecere între cei de pe scenă, e experienta supremă în stand-up, e o combinație explozivă de povești spuse cu garda jos din viețile comedianților, din lucrurile care le-au adus bătai de cap sau bucuriile lor, dar și din întâmplările societății actuale, combinație în care și viața ta e adusă în ringul glumelor.

Stand Up Olympics e festivalul de comedie care îți spune adevărul despre viața ta și îți dă putere să râzi de ce e rău în ea.

10 ore de cele mai bune show-uri de stand up comedy, 2 zile, cât un festival cu al cărui line-up nu te vei întâlni în altă parte în această vară pentru că ei sunt starurile generației care a învățat că, în societate, e nevoie de mai mult decât de a face ”haz de necaz”: Micutzu, Dan Badea, Bordea, Teo, Vio, Costel, Cosmin Natanticu, Nelu Cortea, Sorin Pârcalab, Radu Bucălae, Teodora, Andrei Ciobanu, George Tănase, Mincu, Mane Voicu, Alex Mocanu dar și câștigătoarele ultimelor 2 ediții de iUmor, Maria Popovici și Ana Maria Caliță.

În România, ca de altfel în întreaga Europă, stand up-ul este forma de divertisment cea mai îndrăgită de tineri în acest moment. Studiile arată că, în vremuri controversate politic și social, tinerii își caută modele printre cei care au curajul să spună lucrurilor pe nume într-o formă prin care să nu-i acuze de greșeli, ci să-i ghideze cu umor prin exemplele de viață. Stand Up Olympics îi aduce pentru prima oară pe aceeași scenă pe cei mai mulți dintre tinerii care sunt vedetele stand up comedy din România.

Stand Up Olympics este organizat de Sublime România. Fiecare zi de spectacol începe la ora 19.30, biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone și, online, pe iabilet.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x