Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Surpriza zilei de duminică! 100 de momente 2k1, pline de picanterii, despre viața de cuplu a vedetelor

Vara se apropie de sfârşit, însă, pentru mulţi, vacanţa abia acum începe. În cele #100deziledevara, a1.ro v-a răcorit cu cele mai tari ponturi, evenimente şi premii şi, cum treaba bună trebuie să fie bună până la capăt, nu ne oprim aici.

Vara se apropie de sfârşit, însă, pentru mulţi, vacanţa abia acum începe. În cele #100deziledevara, a1.ro v-a răcorit cu cele mai tari ponturi, evenimente şi premii şi, cum treaba bună trebuie să fie bună până la capăt, nu ne oprim aici.

Zilele toride de vară, vacanţele exotice şi serile romantice scot la iveală senzualitatea şi romantismul din cupluri. Aşa s-a întâmplat şi în cazul unor cupluri celebre de la noi, care au dezvăluit o parte din picanteriile vieții în doi. Așadar, vă lăsăm să vă delectați!

Cum a cerut-o Dan Helciug pe soția sa în căsătorie: "Am căzut în genunchi, în fața casei. Ea era la balcon, la etajul trei. Am urlat de jos: "De ce nu ieși? Văd lumina aprinsă"

Aţi făcut vreodată dragoste într-un loc deschis publicului? Wilmark: "Ni s-a întâmplat să o facem într-un lift!"

Provocat de rubricile emisiunii „2k1”, Liviu va face tot felul de dezvăluiri legate de soţia sa, Minodora! Mai mult, îndrăgita interpretă va completa: „Eu aşa am fost dintotdeauna, capricioasă, răsfăţată, am fost învăţată să fie numai cum vreau eu. Cred că dacă nu l-aş fi găsit pe Liviu, care să mă accepte aşa, aş fi rămas singură pe viaţă!", spune Minodora.

Povestea familiei Clejanilor la 2k1! Ioniţă: "Am cunoscut-o pe Viorica pe când avea 14 ani"

„Cât de pregătit e soţul tău să devină tătic?” Anca Ţurcaşiu către soţul ei: „Am crezut că eşti pregătit 100%!” Artista, din nou mamă!?

Recomandari