Surpriza zilei de LUNI! 100 de cărţi îţi stârnesc imaginaţia cât e vara de lungă pe a1.ro/100ziledevară

 

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize  de excepție. 

A trecut  weekendul în care i-am răsfaţat pe cei mici, iar acum e vremea să ne focusăm și asupra celor mari. E o vară caniculară și, fie că mergi să stai pe plajă, fie te refugiezi într-un hamac la munte, nimic nu poate fi mai revigorant ca o carte bună!

Așadar pe a1.ro, îți recomandăm 100 de cărţi îţi stârnesc imaginaţia cât e vara de
lungă! Secretul e să optezi pentru titluri de cărţi „potrivite” cu vara! Te ajutăm noi cu câteva  recomandări de lectură, cărţi care ar putea fi citite cu plăcere în
vacanţă sau concediu!

The Whole Thing Together – Ann Brashares
O casă de vacanţă, vara, în Long Island. Un cuplu divorţat ce refuză să renunţe la proprietate. Noi familii, drame vechi şi ceva romantism de vara. O carte despre loialitate, iubire, secrete şi iertare.

The Garden of small beginnings – Abbi Waxman
O văduva, mama a două fete şi povestea ei. O femeie ce începe să se obişnuiască cu viaţă de femeie singură, după moartea soţului sau. O povestea despre noi începuturi.
 
The Hollywood Daughter – Kate Alcott

Vei fi transportată în glamour-ul anilor ’50. Descoperă drama actriţei Ingrid Bergman ce rămâne însărcinată fără un soţ.

Travelling Light – Lynne Branard
O poveste pentru iubitorii de călătorii. Deci una dintre cele mai bune cărţi de citit în concediu! Despre călătoria unei femei, alături de câinele ei cu trei picioare şi de o chelneriţa. O călătorie cu scopul de a duce cenuşa unui om către familia lui. O carte cu umor, extrem de actuală!

One Summer Day în Rome – Mark Lamprell
O poveste scrisă de oraşul Roma pe post de narator. O poveste despre oameni în cautraea iubirii, despre oameni în căutarea unei vieţi noi. Te vei îndrăgosti sigur de personajele acestei cărţi de citit în concediu!

Rămâi cu ochii pe a1.ro/100deziledevara. Urmează surprize şi mai şi!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI