Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

SURPRIZA ZILEI DE LUNI: Călătoreşti din Braşov, spre vara de 100 de zile? 100 de bilete de tren pornesc spre tine. Fii pe fază să prinzi un loc!

100 de zile vară înseamnă 100 de momente în care ai râs şi te-ai distrat alături de prietenii tăi. Vara asta, noi te ajutăm să ajungi mai repede spre orice petrecere. Călătoreşti din Braşov spre vara de 100 de zile? 100 de bilete de tren se îndreaptă spre tine. Ești pe fază să prinzi un loc, da?

100 de zile vară înseamnă 100 de momente în care ai râs şi te-ai distrat alături de prietenii tăi. Vara asta, noi te ajutăm să ajungi mai repede spre orice petrecere. Călătoreşti din Braşov spre vara de 100 de zile? 100 de bilete de tren se îndreaptă spre tine. Ești pe fază să prinzi un loc, da?

Stai cu ochii pe www.a1.ro sau pe programele Antena 1. Ori poți să ne faci o vizită pe pagina oficială de Facebook. Cum vrei tu! Și, între timp, te poți gândi la petrecerea sau vacanța mult dorită.

Să fie la mare, la munte sau la alegere? Poți afla într-un singur mod. Tu fă-ţi planul, povesteşte-le şi prietenilor tăi şi hai să vedem ce îţi rezervă... astrele. :) Nu ne pierde din ochi!

Ce a fost şi ce va mai fi în cele 100 de zile de vară ? Ai programul complet AICI >>

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro