Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Surpriza zilei de marți! 100 de momente cu Diana și Florin îți vor face vara mai răcoroasă. Desigur pe a1.ro

100 de zile vară înseamnă 100 de momente în care ai râs şi te-ai distrat alături de prietenii tăi. Vara asta, Antena 1 ți-a pregătit 100 de surprize memorabile, câte una pentru fiecare dintre cele #100deziledevară!

100 de zile vară înseamnă 100 de momente în care ai râs şi te-ai distrat alături de prietenii tăi. Vara asta, Antena 1 ți-a pregătit 100 de surprize memorabile, câte una pentru fiecare dintre cele #100deziledevară!

Bună dimineeaaața, Prieeeeeteeeenii, oriunde aţi fi în acest moment. Pe meleaguri exotice, locuri răcoroase sau în Bucureştiul nostru fierbinte, care pare să clocotească zilele aceaste din cauza caniculei.

Însă, cum în cele 100 de zile de vară trebuie să găsim modalităţi de a ne răcori, vă recomandăm cea mai bună soluţie: hidratare intensă, ochelari de soare, pălăriuțe șiiiii... 100 de momente cu Diana şi Florin, "Prietenii de la 11" care încă se relaxează în vacanţă, dar cu gândul la distracţia ce urmează.

Aşadar, 100 de minute care îţi vor face vara mai răcoroasă. Şi cu aşa prezenţă feminină, nici nu ne îndoim. Diana Munteanu face senzaţie, de fiecare dată când apare în platoul de la "Prietenii de la 11".

Şi după ce v-aţi bucurat privirea, trebuie să vă alintaţi şi papilele gustative, cu un desert minunat cum numai Andreea ştie să prepare: "Tartă cu dovlecei".

Pentru că majoritatea prietenilor sunt plecaţi în vacanţă sau se pregătesc să o facă, nu ar strica un strop de atenţie, în mijlocul distracţiei. De aceea, aveți grijă la pericolele pe care le puteţi întâlni, în funcție de zonele lumii în care călătoriţi.

M-am uitat ieri la emisiune pe Internet. Chiar am râs”. Dacă vă întrebaţi cum se pregătea Florin Ristei pentru emisiune, ei bine, fix aşa.

Şi, dacă tot am primit o porţie sănătoasă de râs, ar fi cazul să ne delectăm cu puţină muzică de calitate. Flavius Teodosiu ne-a făcut să plutim, la Prietenii de la 11, reinterpretând piesa ”Shape of you”, la saxofon.

Dar să revenim la "ale noastre". Unul dintre cele mai haioase momente, dar destul de enervant pentru Diana Munteanu, o are protagonistă. Cineva s-a gândit să îi facă baie, în direct. Aşa s-a trezit cu un pahar cu apă în față!

Şi tot în platoul prietenilor, Pipino de România s-a întors la TV! Vei râde cu poftă, cât pentru 100 de zile de vară şi încă puţin.