Antena Căutare

Surpriza zilei de SÂMBĂTĂ! 100 de minute în aer, deasupra norilor! Norocoșii vor avea un weekend plin de adrenalină!

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize, una și una. Pentru că vrem să fii mereu alături de noi, oriunde te-ai afla, vara asta îți propunem să trăiești nu cât într-una una, două, ci chiar  cât într-o sută de zile estivale!

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize, una și una. Pentru că vrem să fii mereu alături de noi, oriunde te-ai afla, vara asta îți propunem să trăiești nu cât într-una una, două, ci chiar cât într-o sută de zile estivale!

Surpriza zilei de sâmbătă vine cu o provocare de zile mari pentru doi curajoși care nu s-au dat în lături să participe la cel mai tare concurs al verii, recompensat cu 100 de minute în aer!

În prima zi de weekend, are loc acţiunea efectivă și acordarea premiilor! Cei doi norocoşi care s-au înscris şi au şi câştigat în cadrul concursului care avea că premiu un salt cu paraşuta, trăiesc sâmbătă această experienţă!

Le mulţumim tuturor care s-au înscris și îi asigurăm că le pregătim alte experienţe care mai de care! Le mulţumim pentru răspunsul la întrebarea: Ce ar dori să se audă în toată lumea atunci când sar. Răspunsurile lor ne-au amuzat, emoţionat sau inspirat. Și nu au fost delooooc plictisitoare! „Căsătoreşte te cu mine, Florin! Eu cobor aici !!!!!!!!!!”, ”Uuuuu. pârtieeeeee!”, „Te iubesc mama! Îmi dauuuu demisiaaaa!!! Adio burlăcie!”.

Rămâi cu ochii pe a1.ro/100deziledevara. Urmează surprize şi mai şi!

Dani Otil despre Hard Enduro Bucovina... Surpriza zilei de marți! 100 de momente cu Diana și Florin îți vor face vara mai răcoroasă. Desigur pe a1.ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x