SURPRIZA ZILEI DE SÂMBĂTĂ! 100 de momente cu scântei îți arată aventurile din culisele organizării unei nunți

 

Vara se apropie de sfârşit, însă, pentru mulţi, vacanţa abia acum începe. În cele #100deziledevara, a1.ro v-a răcorit cu cele mai tari ponturi, evenimente şi premii şi, cum treaba bună trebuie să fie bună până la capăt, nu ne oprim aici.

Cum în sezonul cald nunţile iau startul, ne-am gândit să vă împărtăşim câteva informaţii de culise, când vine vorba de organizarea marelui eveniment. Şi cum altfel, dacă nu cu exemple concrete.

"Nuntă cu scântei", noul show al Antenei, a scos la iveală poveşti frumoase de dragoste, încununate cu succes. Însă până la marele eveniment, multă muncă şi bătaie de cap au de îndurat mirii şi, mai ales, mamele.

Aşadar, dacă vă pregătiţi pentru cea mai importantă zi din viața voastră, luaţi aminte din poveştile a două cupluri extrem de cunoscute. Ionela şi Teodor, Constantina şi Raymond, foşti concurenţi la Mireasă pentru fiul meu.

Constantina şi Raymond au trecut prin momente tensionate, alegerile soacrelor dându-le mari bătăi de cap. Alegerea localului a fost o reală problemă.

Mamele s-au confruntat şi în buctarie, aruncând cu venin în toate pârile. Meniul de nuntă le-a transformat în adversare.  „Nici cu burta goală nu te poți distra

Nici Ionela şi Teodor nu au scăpat. Tânăra a făcut o criză de nervi, cu rochia de mireasă pe ea: "Vreți să o îmbăcați ca pe o babă?". Ana Morodan: "Nu ne interesează să fie rochia frumoasă, trebuie să fie ușoară. Mergi în această rochie. Punct"

Și muzica a fost motiv de ceartă în familia Ionelei și a lui Teo. Soacrele și-au dorit să aibă întâietate: "Trebuie să mă zbânțui, să dau cu capul de pereți?"

Însa dansul mirilor a întrecut orice așteptare. Lumea s-a calmat, i-a admirat, iar nunta, în cele din urmă, a decurs perfect.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI