Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Te așteptăm la casting „Chefi la cuțite”, în București, pe 26 și 28 mai! Vino să intri în echipele celor mai buni chefi din România!

Cine nu a ajuns încă într-una dintre echipele conduse de chef Scărlătescu, chef Bontea și chef Dumitrescu mai au o șansă, pentru că show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al patrulea sezon!

Cine nu a ajuns încă într-una dintre echipele conduse de chef Scărlătescu, chef Bontea și chef Dumitrescu mai au o șansă, pentru că show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al patrulea sezon!

Se ascut cuțitele mai tare ca oricând, iar pasionații de gătit sunt invitați la cel mai tare show culinar!

Așa se face că pasionații de gătit sau bucătarii care vor să strălucească în emisiunea ce i-a cucerit pe toți românii au acum ocazia să se înscrie și să se pregătească pentru următorul sezon.

Bucureștenii sunt chemați la preselecții!

Adresa: Bulevardul Mărăști, nr 65-67, Sector 1, complex expozițional Romexpo, pavilion D1, începând cu ora 10:00

Pe casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, care îi poate arunca în focul luptei.

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al patrulea sezon!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro