Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Tehnologie nouă pentru hainele sport, marca Under Armour

Tehnologia nu mai înseamnă aparate de sine stătătoare sau roboței care se chinuiesc să meargă sau să ne răspundă la întrebări simple. În acest moment, tehnologia a ajuns să acapareze aproape toate domeniile și foarte multe obiecte din viața de zi cu zi. Televizoarele sunt smart, frigiderele pot să fie conectate la internet iar cafetiera poate să fie pornită din vârful patului, automat. Evident că hainele nu puteau nici ele să rămână mult în urmă.

Tehnologia nu mai înseamnă aparate de sine stătătoare sau roboței care se chinuiesc să meargă sau să ne răspundă la întrebări simple. În acest moment, tehnologia a ajuns să acapareze aproape toate domeniile și foarte multe obiecte din viața de zi cu zi. Televizoarele sunt smart, frigiderele pot să fie conectate la internet iar cafetiera poate să fie pornită din vârful patului, automat. Evident că hainele nu puteau nici ele să rămână mult în urmă.

Materiale novatoare, tehnologii care lasă pielea să respire și nu rețin transpirația ba chiar și pantofi sport conectați la o aplicație pe telefonul mobil.

De aceasta s-a ocupat Kevin Plank care a înființat marca Under Armour in 1996, dorindu-și atunci un tricou care să nu rețină transpirația. Astfel, în orașul Baltimore din Statele Unite ale Americii a apărut primul tricou sub acest nume. De atunci și până astăzi, Under Armour a crescut, ajungând să aibă trecere în rândul sportivilor profesioniști și nu numai. Produsele lor se găsesc și în România fiind în aceeași clasă de calitate precum brandurile de renume Adidas, Nike sau Puma.

Spre exemplu, un pantof sport Under Amour cântărește în jurul a 250 de grame. Are talpa ușoară, rezistenta la abraziune iar călcâiul este susținut de o inserție specială. Talpa intermediară de tipul ChargedCushioning absoarbe șocurile și impulsionează alergarea refolosind energia în beneficiul alergătorului. Branțul Ortholite este special conceput ca să îndepărteze bacteriile și mirosurile neplăcute. Partea superioară a pantofilor este foarte ușoară, materialele folosite sunt elastice și permit circulația aerului datorită exclusiv tehnologiei marcă proprie Under Amour UESpeedForm.

Tot din categoria noilor tehnologii sunt și hainele din colecția Treinig, concepută special pentru antrenamente în sezonul rece. Hanoracele beneficiază de tehnologia “ColdGear Reactor” care păstrează corpul uscat eliminând rapid transpirația. Fleece-ul sintetic păstrează căldura fiind în contact cu pielea iar inserțiile de mesh din zone atent selecționate asigură o ventilație optimă.

Cei de la Under Armour au o linie specială de pantofi sport UA SpeedForm ce se conectează digital cu telefonul. Mai exact, senzorul aflat în interiorul pantofului sport se conectează la aplicația de mobil UA MapMyRun instalată deja și va oferi toate datele de care alergătorul are nevoie pentru a-și îmbunătății performanța. Practic, senzorul memorează și analizează întregul traseu parcurs, iar împreună cu un test special Jump Around vor determina intensitatea următoarei runde. Practic, această nouă tehnologie spune cât de bine aleargă un sportiv, cum este ritmul lui și cum ar trebui să alerge pentru a-și îmbunătății performanța.

Dincolo de aceste produse conectate efectiv la aplicații moderne, marca Under Armour se remarcă prin tehnologiile materialelor, prin cercetarea și analizarea detaliilor atât în ceea ce privește funcționalitatea cât și designul produselor pe care le comercializează.

Produsele premium de îmbrăcăminte au un stil urban, modern, fiind atrăgătoare nu doar pentru sportivii profesioniști sau amatori cât și pentru cei care fac mișcare ocazional.

Gama de produse este variată, de la treninguri la tricouri, pantofi sport și șepci, hanorace și căciuli, ghiozdane și boxeri, șorturi și genți pentru echipament. Culorile folosite sunt specifice domeniului sportiv, produsele sunt pliate pe nevoile curente ale cumpărătorului și materialele sunt de cea mai bună calitate. Plusul este dat de inovațiile aduse de Under Armour din dorința de a satisface și cele mai pretențioase persoane.

În acest moment, sportivi profesioniști din întreaga lume preferă produsele lor. Atletul NBA Stephen Curry este chiar promotorul unei linii de pantofi a Under Armour. De asemenea, jucătorul de golf Jordan Spieth a dezvoltat o linie de pantofi de golf în parteneriat cu Under Armour. De asemenea, echipamentul celor din filmul Baywatch, da, este facut tot de către cei de la Under Armour.

Produsele premium Under Armour se găsesc în România doar în magazinele de articole sportive care mizează pe calitate și inovație.

Sursa foto: pixabay.com

Recomandari