Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Top 5 cele mai NOROCOASE ZODII în iubire. Vărsătorii sunt fericiții zodiacului!

Oricât de priceput ai fi tu într-ale amorului, dacă nu ai şi un strop de noroc, degeaba. Însă, dacă te numeri printre cei cinci privilegiaţi ai zodiacului, poţi sta liniștit.

Oricât de priceput ai fi tu într-ale amorului, dacă nu ai şi un strop de noroc, degeaba. Însă, dacă te numeri printre cei cinci privilegiaţi ai zodiacului, poţi sta liniștit.

1. Berbec

Reuşiţi mai mereu să vă angrenaţi în diferite relaţii amoroase, de orice fel ar fi ele- de lungă sau scurtă durată. Aşa că veţi face orice vă sta în putinţă pentru a o cuceri pe persoana iubită. chiar dacă în primele daţi vă va refuza categoric. Daţi dovadă de perseverenţă şi asta nu spune despre vtine decât că eşti un norocos în dragoste.

2. Gemeni

Sunteţi o fire extrem de comunicativa şi reuşiţi să vă duceţi viitorii parteneri exact unde vă doriţi. Cu toate acestea, nu sunt adepţii relaţiilor de durată, se plictisesc foarte repede iar aventurile sunt la ordinea zilei.

3. Leu

Leii sunt persoane atrăgătoare şi le este de-a dreptul imposibil să stea singuri. Cu toate acestea, până nu vor găsi exact ceea ce cauta, fără nici un fel de abatere, vor avea parte numai de relaţii pasagere.

4. Balanţa

Atrageţi persoanele de sex opus ca un magnet. Debordaţi încredere, siguranţă şi reuşiţi fără bătăi de cap, să aveţi la picioare exact persoana de care aveţi nevoie. Vă doriţi relaţii serioase, de durată, însă depinde foarte mult de partener.

5. Vărsător

Nicio persoana nu se va plictisi lângă voi deoarece mereu veţi găsi noi metode de a surprinde şi a binedispune. Aveţi noroc în dragoste datorită simţului umorului extrem de dezvoltat.

Sursa: yve.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro