Căutare Live

Un nou record! "Gangnam Style", peste două MILIARDE de vizualizări pe Youtube

În urmă cu câteva luni, PSY devenea primul artist din lume care atinge un miliard de vizualizări pe Youtube. Acum, la aproape doi ani de zile de când a fost publicat, videoclipul "Gangnam Style" a depăşit două miliarde de ascultări

În urmă cu câteva luni, PSY devenea primul artist din lume care atinge un miliard de vizualizări pe Youtube. Acum, la aproape doi ani de zile de când a fost publicat, videoclipul "Gangnam Style" a depăşit două miliarde de ascultări.

Numai sâmbătă, 31 mai, după ce presa internaţională a anunţat că PSY este aproape de o nouă reuşită, clipul a fost urmărit de mai mult de două milioane de oameni.

Şi dacă tot suntem la capitolul cifre, atunci trebuie să ştiţi că opt milioane de useri apreciază piesa pe Youtube, în timp ce un pic peste un milion sunt cei care au apăsat butonul de "Dislike".

Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri