Antena Căutare

"Un Show Pacatos": Misterul a fost elucidat! Loredana Chivu, test cu detectorul de minciuni

Scandalul dintre Loredana Chivu si Leo de la Strehaia a degenerat intr-o asemenea maniera incat s-a ajuns la detectorul de minciuni. Rezultatele au spus tot adevarul

Masina primita de asistenta "pacatoasa" este marul discordiei dintre Loredana si Leo de la Strehaia. Leo, nemultumit ca domnisoara Chivu nu a intrat intr-o relatie cu el, vrea masina inapoi. Loredana a profitat ca limuzina e trecuta deja pe numele sau si nu vrea sa renunte la ea nici in ruptul capului. Acuzatii peste acuzatii, probe acceptate sau mai putin acceptate, martori, mai mult sau mai putin mincinosi, toate s-au "perindat" prin fata telespectatorilor din momentul inceperii scandalului. Se pare ca, intr-un final, lucrurile se vor lamuri la detectorul de minciuni.

"M-am dus acolo cu inima deschisa, in speranta ca adevarul o sa iasa la iveala. M-am dus acolo de buna voie. Am spus numai si numai adevarul", a spus Loredana Chivu. Leo de la Strehaia nu doreste inca sa faca testul cu detectorul de minciuni. Rezultatele testului au fost dezvaluite, in aceasta seara, la "Un Show Pacatos".

La intrebarea "Ai primit din partea lui Leo o suma de bani?", Loredana a raspuns "da". Acesta i-a oferit suma de 250 de milioane de lei. "Ea a vrut sa facem sex, dar eu am refuzat! Eram pe autostrada si mi-a spus sa ne dam jos din masina, dar eu am niste pretentii. Eu sunt obisnuit la "cinci stele", nu in boscheti!", a povestit Leo. Replica pacatoasei a fost data de poligraf: "I-ai promis lui Leo ca vei avea relatii amoroase cu el daca va inregistra un automobil pe numele tau?" Pacatoasa a raspuns "Nu" si a avut dreptate.

Foto: Facebook

Daniela Gyorfi, devastata de moartea mamei!... Mircea Badea, intr-o noua ipostaza! Realizatorul TV a fost, pentru o zi, pilot de teste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x