Antena Căutare

Vedetele de la "Splash! Vedete la apa" vor savura un tort in piscina, in marea finala

Toata vara ne-au tinut in suspans cu acrobatiile lor intr-un bazin olimpic. Au facut sarituri de la 10 metri inaltime de ne-au taiat rasuflarea si s-au antrenat ca niste soldati americani pentru asta. Dar, mai presus de toate, au facut un show extraordinar, unic in Romania. Anda Adam si CRBL au dezvaluit cateva secrete din culisele emisiunii "Splash! Vedete la apa".

CRBL se numara printre finalistii pe care ii puteti admira duminica, la 20:30. Artistul a povestit ca a fost atent la indicatiile antrenorilor, dar si-a dorit foarte mult sa faca sarituri speciale, diferite de ale celorlalti concurenti: "Mai glumin, dar este foarte dificil. Este un sport pe care l-am descoperit mai nou si mi-am luat mici cazaturi, dar sunt in finala. Am plecat urechea la antrenori, care imi spuneau cum se mananca acest sport. Eu sunt un tip autodidact, care vrea sa descopere si am incercat sa fac ceva mai deosebit, ce nu fac colegii".

Anda Adam, memba a juriului emisiunii, a fost uimita de performantele unor vedete care s-au avantat sa sara de la inaltimi ametitoare: "Am avut surprize mari, inclusiv Ozana Barabancea, care a sarit de la sapte metri. Cruduta, care a venit si s-a aruncat de la 10 metri".

In marea finala a emisiunii, veti avea ocazia sa ii vedeti pe concurenti si pe jurati savurand un tort in piscina: "Vom avea un tort plutitor. Noi am sarit cu totii in apa si am mancat tortul acolo", a dezvaluit Anda Adam, in platoul Observatorului.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x