Antena Căutare

"Zici că eşti oul de dimineaţă. Moale şi prăjit". 100 de momente tari, din "Băieți de oraș", te fac să râzi cu gura până la urechi

Vara se apropie de sfârşit, însă, pentru mulţi, vacanţa abia acum începe. În cele #100deziledevara, a1.ro v-a răcorit cu cele mai tari ponturi, evenimente şi premii şi, cum treaba bună trebuie să fie bună până la capăt, nu ne oprim aici.

Vara se apropie de sfârşit, însă, pentru mulţi, vacanţa abia acum începe. În cele #100deziledevara, a1.ro v-a răcorit cu cele mai tari ponturi, evenimente şi premii şi, cum treaba bună trebuie să fie bună până la capăt, nu ne oprim aici.

Știm că vă e dor de ei și, tocmai de asta, ne-am gândit să vă facem o surpriză. Aşa că, am selectat cele mai tari momente din serialul de comedie "Băieţi de oraş", în care vă veţi putea reîntâlni cu personajele voastre preferate. Aşadar, aşezaţi-vă confortabil şi pregătiţi-vă să radeţi cu lacrimi.

Roby primeşte amendă pentru neacordare de prioritate: "Dacă o ocoleam mi se termina benzina!"

Meseria de gigolo impune și sacrificii, iar Malone știe cel mai bine. Pentru a-i satisface plăcerile unei cliente, prietenul lui Roby trebuie să se macheze în cel mai apreciat artist al momentului. Cu masca lui Carla's Dreams pe față, noul gigolo trece la treabă.

Ocupat cu nevoile fiziologice, în pădure, Roboţelul, îi avertizează speriat că sunt în pericol. De ce? "Când făceam pipi, mă uit în jos, şi mare laba… de urs. Este ursoaica cu pui şi astea sunt cele mai periculoase”.

Panica se instalează în pădure, odată ce Gina Felea tipa, cât o ţin plămânii, că naşte, mai devreme de termen. Toată lumea se agită, iar Roboţelul primeşte sarcina de a fugi după semnal, pentru a suna la Ambulanţă.

Malone îşi îndeplineşte visul de a pescui. Însă, înainte de a trece la treabă, ia câteva lecţii de la prietenașii lui, Roby, Dorin şi Roboţelul. Roby îl învaţă cum se pescuieşte cu talent! Exasperat de "inocenţa" lui Malone, îi oferă cele mai preţioase sfaturi, dar şi cele mai mari miştouri: "Zici că eşti oul de dimineaţă. Moale şi prăjit"

Surpriza zilei de duminică! 100 de momente 2k1, pline de picanterii, despre viața de cuplu a vedetelor... Mirela Suta a dus magia Ana Aslan in Portugalia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x