Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Surpriza zilei de JOI! 100 de minute de condus cu Titi Aur trezesc pilotul din tine!

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi momente de excepție. Pentru că știm deja că orice român are adrenalina, politica, fotbalul și vremea în sânge, nici nu ne miră că și-ar putea dori ore de condus în compania „instructorului emerit” Titi Aur. 

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi momente de excepție. Pentru că știm deja că orice român are adrenalina, politica, fotbalul și vremea în sânge, nici nu ne miră că și-ar putea dori ore de condus în compania „instructorului emerit” Titi Aur.

Acum trebuie să profiți de ultima şansă de a te înscrie la concursul Titi Aur și să începi weekend-ul cu un boost de energie.

Cum aşa? Pentru că vineri, 21 iulie, va fi cu şofat defensiv alături de campionul Titi Aur.

Îți doreşti să ai parte de 10 minute de condus în compania lui Titi Aur? Ei, bine, zece dintre voi vor fi norocoșii! Așadar #100MinuteDeCondus în compania unui campion, al celui mai bun, sunt destinate ție! Și cum suntem pe ultima sută de metri cu înscrierile, ar fi bine să te grăbești!

Ai permis de conducere? Perfect! Îţi place viteza? Perfect! Eşti de-al nostru!

Tot ce trebuie să faci ca să câștigi este să:

- Te înscrii, să aștepți emailul norocos & să îți pregătești permisul!

- Mai multe detalii despre concurs și Academia Titi Aur AICI!

- Completează ACEST FORMULAR;

Grăbeşte-te să fii şi tu printre ele! Ai grijă la e-mail sau telefon, te vom anunţa dacă eşti unul dintre câştigători! Succes!

Îți reamintim că orele de condus le vei efectua pe 21 iulie, în ziua în care zece câștigători a câte zece minute vor avea parte de cea mai frumoasă zi! Pregătiți?

MULT SUCCES!

Rămâi cu ochii pe a1.ro/100deziledevara. Urmează surprize şi mai şi!

Recomandari