SURPRIZA ZILEI DE JOI: #100 de momente de adrenalină cu Dani Oțil demarează spre tine. Fii pe fază!

 

100 de zile de vară înseamnă 100 de surprize, una şi una, în fiecare zi. Așa că stai cu ochii pe... a1.ro sau pe programele Antena 1 sau pe pagina oficială de Facebook. Joi, #100 de minute cu Dani demarează spre tine!

Dani Oțil va participa prima oară ca pilot de raliu, în cadrul Raliului Moldovei, eveniment care va avea loc în acest weekend, la Bacău. Matinalul așteaptă cu nerăbdare, dar și cu mari emoții, acest eveniment.

Cu Neatza-mobilul merg de obicei pe coastă. Aici voi participa pentru prima oară ca și pilot, chiar daca nu intru in competiție, ci voi fi mașina zero. Am emoții și simt o mare presiune, pentru că dacă eu greșesc îi încurc și pe alții. Probele sunt mai lungi, de cateva zeci de kilometri, spre deosebire de cele de 5 km pe care le-am parcurs pănă acum. De asemenea, va fi o probă de concentrare pe termen lung, un aspect esențial  pentru rezultatul final”, a declarat Dani.

Cele #100demomentedeadrenalina vor fi incluse in campania #100deziledevara.

Pregatirea dinaintea raliului, fotografii si momente in exclusivitate, vor fi postate pe tot parcursul zilei de joi pe site-ul a1.ro.

Ce a fost şi ce va mai fi în cele 100 de zile de vară ? Ai programul complet AICI >>

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe