Live acumAjut Eu!
Prime Time 20:00iUmor

SURPRIZA ZILEI de MIERCURI! 100 de şanse să intri în show-ul fenomen, THE WALL - MARELE ZID. Te tentează?

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize, una și una. Pentru că vrem să fii mereu alături de noi, oriunde te-ai afla, vara asta îți propunem să trăiești nu una, nu două, ci chiar 100 de zile estivale!

Vara de 100 de zile continuă la Antena 1 și pe www.a1.ro cu noi surprize, una și una. Pentru că vrem să fii mereu alături de noi, oriunde te-ai afla, vara asta îți propunem să trăiești nu una, nu două, ci chiar 100 de zile estivale!

Și îți promitem că finalul verii vine și cu un megashow care a schimbat viețile a milioane de oameni în întreaga lume! De ce? Pentru că ți se vor da 100 de şanse să intri în show-ul fenomen, THE WALL - MARELE ZID, care va avea premiera la Antena 1, pe 13-14-15 septembrie (miercuri, joi, vineri), de la ora 20.00.

Un zid înalt de 12 metri e gata să schimbe într-o singură oră viața celor au avut curajul să îl infrunte. „Platoul este impresionant din punct de vedere vizual și tehnic. Este într-adevăr copleșitor momentul în care ești față în față cu zidul, iar eu spun asta din postura de prezentator, îmi dau seama cât de mari sunt emoțiile concurenților”, a declarat Valentin Butnaru.

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este un format care ține publicul într-un suspans incredibil. O combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Emoțiile ajung la o intensitate uimitoare pe măsură ce bilele roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe. „The Wall – Marele Zid” pune în joc premii în valoare de până la 500.000 de Euro în fiecare ediție .

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1.

Cele mai noi detalii le poți afla pe a1.ro!

Rămâi cu ochii pe a1.ro/100deziledevara. Urmează surprize şi mai şi!

Recomandari