Antena Căutare

Testul de personalitate care va dezvălui totul despre tine. Cine a spart vaza?

Ramura psihologiei care se ocupă de trăsăturile ce determină personalitatea ne dezvăluie mai multe informații despre noi înșine prin intermediul unui test de personalitate. Cu toții știm cazuri în care oameni cu personalități total diferite ajung să fie prieteni foarte buni. Acest test va răspunde te va ajuta să afli de ce

test de personalitate
Trebuie să alegi dintre cele patru personaje, iar în funcție de opțiunea ta, vei reuși să afli mai multe despre personalitatea ta. | antena 1

Deși în imaginea de mai sus nu există nici un indiciu care te-ar ajuta să determini vinovatul, tot ce trebuie să știi este că nu există un răspuns corect sau unul greșit. Trebuie să alegi dintre cele patru personaje, iar în funcție de opțiunea ta, vei reuși să afli mai multe despre personalitatea ta.

Cu toții luăm decizii importante de-a lungul vieții, fie ele mai dificile sau mai simple. Unele dintre ele se dovedesc a fi extrem de bune, pe când în alte cazuri ajungem să dăm greși. Atunci când luăm o decizie ne bazăm pe intuiție, presupuneri și indicii care ne-ar ajuta să înțelegem dacă ceea ce facem este bine sau nu. Potrivit specialiștilor în psihologie, fiecare decizie pe care o luăm reflectă influența personalității noastre.

Test de personalitate – Cine a spart vaza?

Opțiunea A

Articolul continuă după reclamă

Copilul din fotografie marcat cu A ar fi poate cea mai bună opțiune deoarece este cel mai aproape de locul faptei. Ceilalți membrii ai familiei par să se uite la el, iar el pare că își apleacă în jos capul, în semn de regret. Cu toate acestea, este valabilă și o altă versiune a poveștii, cum ar fi faptul că el este cel care e mereu învinuit pentru tot ce se întâmplă. Într-un grup, el ar fi cel care e mereu arătat cu degetul și găsit vinovat dacă nu există dovezi.

Conform alegerii tale, ești tipul de persoană care se bazează pe detaliile de moment și ești foarte responsabil. Ești extrem de grijuliu cu toți cei din jur.

Citește și: Testul psihologic care te ajută să te cunoști mai bine. În funcție de ce drum alegi, vei descoperii ce tip de personalitate ai

Opțiunea B

Dacă ai ales fata marcată cu B, te-ai putea gândi că ea este cea mai mare dintre copiii prezenți în poză și că poate a fost desemnată de mama ei să aibă grijă de ceilalți frați mai mici. Ea se uită spre băiețelul marcat cu A, iar privirea ei indică faptul că el este vinovatul. Zâmbetul ei ne poate face să credem că a reușit să îi păcălească pe toți, găsind un țap ispășitor. Pe de altă parte, fetița l-ar putea privi cu părere de rău, compătimindu-l pe băiat pentru ce a făcut.

Dacă alegi această opțiune înseamnă că ești o persoană conștincioasă. De regulă nu judeci o persoană până nu îi afli povestea și ești extrem de empatic. Nu îți lași niciodată prietenii la greu și ești înțelegător cu cei din jur. De asemenea, ești înrestrat cu o logică ce te va ajuta să ieși din orice încurcătură.

Opțiunea C

Dacă ai ales copilul marcat cu C în imagine, dintre toți cei prezenți, el pare cel mai suspect, având un comportament care indică faptul că ascunde ceva. Își ține mâinile în buzunar de parcă încearcă să își ascundă emoțiile. De asemenea, el se simte relaxat și zâmbește complice, știind că nimeni nu îl va descoperi pentru că toți cei din imagine dau vina pe copilul marcat cu A.

Dacă tu crezi că acest copil e responsabil pentru spargerea vazei, atunci ești posesorul unei personalități de lider. Poți să îți dai seama rapid de problemele cauzate de alții și ești mereu atent la persoanele din jurul tău.

Citește și: Cel mai tare test de personalitate! Tu ce vezi prima oară?

Opțiunea D

Fetița marcată cu D se apropie de mama ei și o trage de șorț, arătându-ne că cel mai probabil s-a speriat atunci când s-a spart vaza, semn că nu e ea vinovata. Este posibil ca ea să fie speriată și de consecințele care ar urma dacă se află că ea e cea vinovată. Dintre toți cei prezenți, ea este singura care se uită la vază, cu o expresie a feței extrem de îngrijorată. Ea pare că se ascunde de mama ei, chiar în preajma acesteia, încercând să scape de pedeapsă.

Dacă ai ales copilul marcat cu D ca fiind vinovatul, atunci acest lucru spune despre tine că ești o persoană responsabilă și de încredere. Aceste calități te ajută mereu să fi un om de succes. Te străduiești în fiecare zi să fi o persoană mai bună. Capeți încredere destul de ușor în alte persoane și ești un om înțelept.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x