Vara e anotimpul bunei dispoziții! Flavia te învață 100 de pași dans într-una dintre cele 100 de zile de vară!

Miercuri e timpul să înveți să dansezi cu o profesionistă. Într-una dintre cele 100 de zile de vară, îndrăgita Flavia Mihășan te va învăța cum poți fi atracția petrecerilor din această perioadă a anului

Miercuri e timpul să înveți să dansezi cu o profesionistă. Într-una dintre cele 100 de zile de vară, îndrăgita Flavia Mihășan te va învăța cum poți fi atracția petrecerilor din această perioadă a anului.

În fiecare dimineață superba blondă ne face să ne simțim de două ori mai bine decât de obicei. Mai întâi cu ajutorul veștilor despre vreme și mai apoi cu nummerele sale perfecte de dans.

Urmărind a1.ro și matinalul Antenei 1 veți putea învăța 100 de pași de dans de la Flavia, iar dacă nu ați reușit să fiți pe fază, nu-i nicio problemă. Aveți mai jos cele mai spectaculoase momente pe care superba asistentă a show-ului prezentat de Răzvan și Dani le-a prezentat de-a lungul timpului.

Așa că, rămâneți alături de noi pentru a prinde cele 100 de zile de vară, stai cu ochii pe www.a1.ro sau pe programele Antena 1 ca să afli detalii. Ori poți să ne faci o vizită pe pagina oficială de Facebook. Cum vrei tu!

Ce a fost şi ce va mai fi în cele 100 de zile de vară ? Ai programul complet AICI >>

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri