Zilele Bucureștiului 2018. Când și unde va avea loc concertul Rod Stewart

Zilele Bucureștiului 2018. Când și unde va avea loc concertul lui Rod Stewart. Duminică, 23 septembrie, în Piața Constituției, începând cu ora 17.00. În deschiderea cocertului va cânta trupa Vunk

Concert Rod Stewart

famousface.us

Luna septembrie ne întâmpină cu un concert extraordinar. Pe 23 septembrie fanii lui Rod Stewart îl vor putea vedea pe acesta într-un spectacol incendiar. Mai mult decât, tot luna aceasta se sărbătoresc 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului. Acest motiv împreună cu cel al sărbătoririi Centenarului reprezintă un prilej de sărbătoare.

Cu ajutorul creart și al Primăriei Capitalei, se va organiza în Piața Constituției un spectacol cu un program deosebit. Vor avea loc trei evenimente consecutive. Concertul Rod Stewart îi va reuni pe bucureșteni în fața aceleiași scene. În cariera sa de muzician de peste 50 de ani, artistul a încântat inimile a milioane de fani. Pentru actele sale caritabile și contribuțiile lui muzicale, Rod Stewart a primit titlul onorific de Cavaler din partea Majestății Sale Regina Elisabeta în 2016.

El va concerta în România pentru prima dată după 23 de ani. În deschiderea acestui concert va cânta trupa Vunk, o formație pop-rock din România. Accesul la acest concert se va face începând cu ora 17:00. Mai important decât atât este faptul că accesul e gratuit.

Sursă foto: famousface.us, culturevie.info

Ultimele știri