Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Ziua îndrăgostiților nu este numai despre ciocolată și flori! Am întrebat, iar românii au răspuns! Acestea sunt cântecele pe care au plâns de Valentine’s Day

A devenit una dintre cele mai celebrate sărbători, fie că îți place, fie că nu.  Pentru unii s-a transformat în subiect de amuzant, pentru alții nu e decât un motiv serios de a închega legături. Ghici ghicitoarea mea, ar întreba unii… Vorbim despre Valentine’s Day!

A devenit una dintre cele mai celebrate sărbători, fie că îți place, fie că nu. Pentru unii s-a transformat în subiect de amuzant, pentru alții nu e decât un motiv serios de a închega legături. Ghici ghicitoarea mea, ar întreba unii… Vorbim despre Valentine’s Day!

Ziua Îndrăgostiților este acea zi care vorbește despre muzică, cină romantică, ciocolată, flori, cadouri, declarații de iubire, partide de amor bine puse la punct și câte altele… Ooops! Aveți dreptate! 14 februarie e și despre cuplurile care-și spun “adio”.

Ne-am îndreptat atenția spre câțiva tineri și i-am întrebat “Tu pe ce cântec ai plâns, atunci când ai suferit din dragoste?”

Am pus de-un playlist “sentimentalist” și uite ce a ieșit! Acestea sunt câteva piese devenite balsam pentru sufletul a câțiva români : )

Insight

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth

Hurts - Hold on to Me

Boyz II Men - I'll Make Love To You

Black Keys - Strange Desire

3 Doors Down - Here Without You

James Blunt - Goodbye My Lover

Emeric Imre - Nebun de alb

The Script - Six Degrees of Separation

Bryan Adams - Please Forgive Me

Said I Loved You... But I Lied

Recomandari