Paul Muntenescu s-a alăturat echipei Antena Group în rolul de Head of Online Business

Începând de astăzi, 20 iulie, Paul Muntenescu s-a alăturat echipei Antena Group în rolul de Head of Online Business. Acesta a început în presa scrisă și în ultimii 10 ani s-a ocupat de strategia de digital și coordonarea conținutului pentru două companii de media cu performanțe de top în online.

Paul Muntenescu s-a alăturat echipei Antena Group în rolul de Head of Online Business

Paul vine în Antena Group, pe lângă Know-how, cu o strategie de dezvoltare, cu entuziasm, cu dorința de a reîntâlni unii colegi și a îi cunoaște pe alții și cu misiunea de a construi, împreună cu echipa, un portofoliu care să le ofere utilizatorilor informații utile, entertainment și o experiență care să le depășească așteptările.

Strategia Antenei Group de dezvoltare a diviziei de digital intră astfel într-o nouă etapă de consolidare, de creștere a audientei prin valoarea conținutului și de îmbunătățire a experienței de utilizare a platformelor. Antena Play va rămâne în centrul strategiei de creație și de distribuție a conținutului video pe bază de abonament. Fiecare dintre site-urile din portofoliu își va concepe și va produce conținutul astfel încât să răspundă așteptărilor audienței și să evolueze.

Gusti Roman, Head of Digital Antena Group în ultimii 8 ani și Mirel Mircea, Data Management and Sales Manager au ales de comun acord cu Antena Group să înceteze colaborarea pentru a se ocupa de alte proiecte.

Digital Antena TV Group este singurul publisher din România cu 3 canale de Youtube ce au depãşit 1 milion de subscriberi, iar platforma AntenaPlay, construitã de la A la Z de Digital Antena TV Group, este cel mai important player autohton din piaţa de VOD.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri