Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

48 de telefoane în direct! Ionel, Valentin și Cristian sunt doar trei dintre câștigătorii Partidei Aniversare SuperBingo Metropolis!

Cartoanele aurii le-au adus super premii jucătorilor la Partida Aniversară din 28 septembrie! Printre fericiții câștigători s-a numărat și Ionel Dinu din jud. Giurgiu care s-a uitat la televizor din primul minut al super show-ului de duminică.

Cartoanele aurii le-au adus super premii jucătorilor la Partida Aniversară din 28 septembrie! Printre fericiții câștigători s-a numărat și Ionel Dinu din jud. Giurgiu care s-a uitat la televizor din primul minut al super show-ului de duminică.

A fost atent când Mihai și Daniela au strigat cele 48 de prenume norocoase și când a auzit prenumele de Ionel a simțit că despre el este vorba.

”Când am auzit că vorbesc cu Cornel Palade și Romică Țociu la telefon m-am blocat. De fapt, nici nu știu exact cu cine am vorbit, cu Cornel sau cu Romică. Joc de câteva luni și acum 2 săptămâni am fost aproape să câștig chiar o SuperLinie, iar agenta de la care cumpăr cartoane m-a sunat prima după ce am închis telefonul cu cei doi. S-a bucurat pentru mine și m-a felicitat”, povestește Ionel care are 27 de ani și lucrează că zidar.

Tot de la un agent preferat cumpără și Valentin Pop care ia cartoane din județul Covasna, de la Întorsura Buzăului. Fiind agent de vânzări se duce cel puțin o dată pe săptămână la magazinele pe care le are în Întorsura Buzăului și iată că acest lucru i-a purtat noroc.

În momentul în care a fost sunat se afla la poartă cu un vecin și nu prea a crezut. A intrat în casă și când a văzut că este chiar la televizor de abia atunci a crezut.

”Acest premiu îmi prinde foarte bine. Nu am mai câștigat până acum nimic deși joc de foarte mult timp”, ne spune acesta.

Cristian Grogloth consideră că este mult mai comod și mai simplu să cumperi online cartoane la SuperBingo Metropolis:

”Mi se pare mai comod pentru că mi se întâmplă să uit să depun cartoanle necâștigătoare, dar așa totul este mai simplu. Mai mult, acum am într-adevăr confirmarea că se câștigă pe bune. Unii prieteni chiar îmi spuneau dacă mai am de gând să joc pentru că oricum nu câștig, dar iată că acum pot spune că este un joc unde șansele de câștig sunt mult mai mari decât la orice alt joc de noroc.”


Acest premiu a picat la țanc pentru Cristian care are 38 de ani. El este project manager și ne spune că va continua să joace săptămânal la SuperBingo Metropolis.

SuperBingo Metropolis pregătește tot timpul partide de milioane jucătorilor săi iar Partida Aniversară a fost una dintre ele.

Totul nu se oprește aici! Transformă cartoanele necâștigătoare din 28 septembrie în câștigătoare, , validează-le cu Dubla Norocoasă și poți câștiga!

Mai mult, cu un carton de 1,6 lei poți câștiga 500.000 lei premiul de Bingo Acumulat care își așteaptă câștigătorul. Fii pe fază duminică 5 octombrie pentru că partida de bingo îți poate aduce un super premiu dacă se strigă bingo până la bila nr 51.

Recomandari