Căutare Live

UPDATE! 8 ianuarie, zi de top la Antena 1! A fost lider de audienta pe parcursul intregii zile

Romanii au fost ieri cu ochii pe noi,  mai exact, pe cele mai importante programe ale Antenei 1. Postul nostru a fost lider de audienta pe parcursul intregii zile. Observator 13 si 16, Mireasa pentru fiul meu, Acces Direct dar si filmul "Reglare de conturi" au fost urmarite cu sufletul la gura de telespectatori

Astfel, Acces Direct a inregistrat ieri la nivelul targetului 18-49 urban un rating mediu de 7.2% si 20.6% cota de piata, in vreme ce programul oferit atunci de Pro Tv atingea doar 5.8% puncte de rating si 16.6% cota de piata. Si la nivelul targetului all urban, Acces Direct a fost cel mai urmarit program, cu 8.9% puncte de rating si 21% cota de piata, Pro Tv inregistrand la nivelul acelusi target 6.3% rating si 14.9% cota de piata. Peste 1,3 milioane de telespectatori din mediul urban au urmarit ieri in minutul de aur, 17:59, Acces Direct, inregistrand 12.4% rating si 29.3% cota de piata.

Filmul din prime-time-ul Antenei 1 a fost si el prima optiune a telespectatorilor din targetul commercial 18-49. Productia “Reglare de conturi” a inregistrat ieri 9.3% rating si 18.5% cota de piata, pe locul al doilea clasandu-se filmul oferit de Pro Tv care a inregsitrat 9% puncte de rating si 17.8% cota de piata. Aproape un milion de telespectatori din mediul urban au urmarit, in medie, productia americana in regia lui Terry Miles.

Observator 13 si Observator 16 au fost si ele cele mai urmarite programe din randul publicului urban. Astfel, Observator 13 a inregistrat ieri 3.8% rating si 13.5% cota de piata pe segmentul all urban, locul doi fiind ocupat de programul oferit de Pro Tv care in acelasi interval orar a inregistrat 3.5% rating si 12.6% cota de piata. Si Observator 16 a fost prima optiune a romanilor din mediul urban, inregistrand 5.2% rating si 16.1% cota de piata, in vreme ce pozitia secunda a fost adjudecata de Kanal D, cu 3.8% rating si 11.8 cota de piata.

Si ambele intervale de difuzare Mireasa pentru fiul meu au fost optiunea celor mai multi telespectatori din targetul comercial 18-49 urban.

Anca Rusu: “ Vecinii veneau la noi sa vada Dallas-ul la televizorul color”... "Suprematia lui Bourne", astazi, la Antena 1...
Ultimele știri