A fost cerută de soţie la Fontana di Trevi, dar s-a simţit penibil! O cântăreaţă de la NOI, dezvăluiri inedite: "Nu ştiam cum să plec de acolo mai repede"

Cântăreaţa Adora a fost cerută de soţie într-un mod care ar fi considerat extrem de emoţionant şi frumos de o mulţime de femei, dar nu şi de ea. Artista a mărturisit că s-a simţit extrem de ruşinată şi că nu ştia cum să plece mai repede de acolo.

Cântăreaţa Adora a fost cerută de soţie într-un mod care ar fi considerat extrem de emoţionant şi frumos de o mulţime de femei, dar nu şi de ea. Artista a mărturisit că s-a simţit extrem de ruşinată şi că nu ştia cum să plece mai repede de acolo.

Totul s-a întâmplat pe neașteptate, în preajma mai multor persoane, după cum delcară tânăra. Pretextul? O fotografie de cuplu, pe care ar fi urmat să le-o facă un chinez.

Imediat, și-a dat seama că ceva este în neregulă. Iubitul se chinuia să scoată ceva din buzunar, iar oamenii aplaudau de zor. Momentul a făcut-o să se rușineze pe artistă, care nu știa cum să plece mai repede de acolo.

Dar fericirea a fost mare. Acum, blondina poartă pe deget inelul pe care multe doamne și domnișoare, probabil, îl așteaptă din partea partenerilor.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri