Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

A mai ramas doar o saptamana pana la marele deznodamant Mireasa pentru fiul meu!

Mireasa pentru fiul meu se apropie cu pasi repezi de Marea Finala. A mai ramas doar o saptamana pana ce telespectatorii vor afla cine sunt mirii acestei editii, cine sunt finalistii, dar si marii invingatori in cea mai importanta gala a intregului sezon. Sambata, 25 august, alaturi de Mirela Boureanu Vaida, cei de acasa vor descoperi care este deznodamantul unui sezon incarcat de emotie, bucurie, povesti frumoase, dar si momente de tensiune maxima.

Dupa incheierea actualei editii, telespectatorii vor fi intampinati cu o saptamana plina de dezvaluiri picante din viata fostilor concurenti, intamplari amuzante petrecute pe parcursul calatoriei in Caravana si multe alte noutati. Tot atunci vom trage cu ochiul la intamplarile care au avut loc in cadrul preselectiei pentru noul sezon si vom descoperi ce persoane s-au inscris anul acesta la Mireasa pentru fiul meu.

O noua serie de concurenti se pregateste acum sa intre in competitie. La scurt timp dupa incheierea acestei editii, un nou sezon Mireasa pentru fiul meu va lua startul. Castingul s-a incheiat, se pregateste o noua locuinta! Noi povesti de dragoste, intrigi intortocheate, provocari inedite ii asteapta pe cei de acasa intr-un sezon spectaculos!

Recomandari