Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Abuzurile trec OCEANUL! Antena 3 a dus România în templul luptei pentru libertate

Petiţia „Abuzurile din România trec oceanul” a ajuns la Washington prin intermediul echipei Antena 3. Petiţia semnată de 110.000 de oameni, ce reprezintă un demers pentru libertate, a fost tipărită şi donată celui mai important muzeu dedicat presei din Statele Unite, Newseum.

Petiţia „Abuzurile din România trec oceanul” a ajuns la Washington prin intermediul echipei Antena 3.

Petiţia semnată de 110.000 de oameni, ce reprezintă un demers pentru libertate, a fost tipărită şi donată celui mai important muzeu dedicat presei din Statele Unite, Newseum.

Milioane de oameni vor avea astfel ocazia să vadă anual documentul adus în atenţia opiniei publice, anul trecut, de Antena 3, în numele celor care au spus NU regimului Traian Băsescu, la Referendumul din 2012.

Mihai Gâdea: Petiţia vorbeşte despre setea noastră uriaşă de libertate

"Toţi cei care v-aţi asumat acest demers, toţi cei care aţi crezut că trebuie să vă alăturaţi acestei petiţii şi să transmiteţi acelora care, până la urmă, sunt lideri lumii libere, sunt cei care dau tonul în lume cu privire la libertate şi democraţie, toţi sunteţi cu noi în acest demers", a declarat Mihai Gâdea, în legătură directă din Washington.

CITIŢI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST DEMERS FĂRĂ PRECEDENT

Recomandari