Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

"Acces Direct", cea mai urmărită emisiune de divertisment în luna decembrie

Luna decembrie a fost dominată la nivelul audienţelor de show-ul “Acces Direct”. Subiectele abordate de Simona Gherghe au obţinut recorduri de audienţe fiind prima opţiune a telespectatorilor.

Luna decembrie a fost dominată la nivelul audienţelor de show-ul “Acces Direct”. Subiectele abordate de Simona Gherghe au obţinut recorduri de audienţe fiind prima opţiune a telespectatorilor.

Conform Kantar Media, la nivelul publicului din mediul urban, “Acces Direct” s-a clasat pe prima poziţie în topul emisiunilor de divertisment şi a obţinut o audienţă medie de 8,7 puncte de rating şi o cota de piaţă de 22.3% , fiind urmărită în medie de 871.000 de telespectatori/ediţie.

Show-ul a reuşit să depăşească în cifre principalele show-uri de divertisment ale competitorului ProTV, clasându-se pe primul loc la nivelul publicului din mediul urban peste “MasterChef” şi “Vocea României”.

“A fost cel mai bun sezon din istoria emisiunii! Sunt foarte mândră de echipa mea, de noul format al emisiunii. Practic, noi am dictat trendul emisiunilor de după-amiază, sezonul acesta! Ideea noastră a fost să aducem în faţă telespectatorilor şi poveşti care nu au legătură cu viaţă mondenă, ci doar cu viaţă. Cazuri extraordinare, emoţionante, despre România care nu se vede la televizor. Iar oamenii de acasă s-au implicat şi ei. Fie că vorbim de bătrână cu cea mai mică pensie, caz care a revoltat, dar a şi emoţionat şi care a făcut că telespectatorii să întindă o mâna de ajutor. Sau că vorbim despre cazurile cu totul şi cu totul impresionante, din campania Generaţia pierdută, realizată în colaborare cu Observatorul. Sunt tinerii din America, adoptaţi când erau copii, acum 20 de ani, care îşi cunosc familiile din România datorită nouă... Iar întâlnirile sunt copleşitoare! Cred că e foarte importantă povestea! Căutăm subiecte care să schimbe destine, iar pe cei de acasă să-i determine să se implice, alături de noi, în această încercare emoţionantă”, a declarat Simona Gherghe.

“Acces Direct” continuă cu fiecare ediţie să spună poveşti impresionante de viaţă, prezintă oameni al căror trăi ar putea deveni uşor un scenariu de film şi, cel mai important, îşi propune să scrie împreună cu telespectatorii un final fericit al acestor poveşti cutremurătoare.

Recomandari