Acestea sunt cele 6 cupluri curajoase de la Dragoste fără secrete! Timp de 100 de zile, se vor duela pentru marele premiu

Timp de 100 de zile, telespectatorii vor putea urmãri evoluţia a şase cupluri care vin sã demonstreze cã pot „face casã bunã împreunã”, atât la propriu, cât şi la figurat. Izolate complet de lumea exterioarã, cele şase cupluri care s-au înscris în aceastã competiţie au acceptat sã îşi dezvãluie viaţa împreunã

Timp de 100 de zile, telespectatorii vor putea urmãri evoluţia a şase cupluri care vin sã demonstreze cã pot „face casã bunã împreunã”, atât la propriu, cât şi la figurat. Izolate complet de lumea exterioarã, cele şase cupluri care s-au înscris în aceastã competiţie au acceptat sã îşi dezvãluie viaţa împreunã, în speranţa cã simpatia publicului îi va conduce cãtre marele premiu: un apartament cu douã camere, situat într-un ansamblu rezidential din București.

Șase cupluri curajoase au acceptat să își testeze relațiile. Mădălina și Alexandru sunt împreună de foarte puțin timp și vor să profite de ocazia oferită de Dragoste fără secrete pentru a vedea cât de compatibili sunt.

Cosmin și Narcisa au încredere totală în șansele lor de a câștiga marele premiu. Cei doi au mărturisit că nu au deloc emoții în fața testului pe care urmează să îl trăiască.

Andrei și Flori au spus că dacă vor câștiga, vor să ajute o familie nevoiașă, așa că vor dona apartamentul oferit de Dragoste fără secrete.

Mereu cu zâmbetul pe buze Laurențiu și Oana sunt căsătoriți și au devenit, de puțin timp, părinți. Au recunoscut că separarea de micuțul lor va fi grea, dar că sunt pregătiți pentru orice.

Rozi și Valentin au o relație la distanță, dar spun că dragostea ce îi leagă este mai puternică decât kilometrii ce îi despart.

Mădălin și Nicoleta sunt tineri și îndrăgostiți. Au venit la Dragoste fără secrete ca să se descopere mai bine.

Imaginea completã a felului în care fiecare cuplu va trece peste momentele plãcute şi neplãcute ale fiecãrei zi, va putea fi urmãritã de cãtre telespectatori. Totodatã, aceştia vor putea accesa o platforma online în care îşi vor putea urmãri favoriţii, în direct, 24 din 24 de ore şi unde vor putea sã îşi exprime şi votul, o singurã datã pe zi. Voturile telespectatorilor sunt cele care hotãrãsc cine iese din competiţie şi cine rãmâne în cursa pentru câştigarea marelui premiu - un apartament cu douã camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitalã. În fiecare lunã, un cuplu va fi eliminat, iar altul îi va lua locul, aşa cã cei care vor sã ia parte le aventurã se pot înscrie în continuare pe [email protected]

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri