Căutare Live

Adelina Pestritu, votata Miss Orient Queen. A sarutat 28 de barbati intr-un minut

Frumusetea Adelinei Pestritu nu este (re)cunoscuta doar pe plan local. Participarea sa la emisiunea Vaporul Iubirii, difuzata de Antena 1 in fiecare duminica, dela 20.20, i-a adus focoasei brunete titlul de Miss Orient Queen. Dintre cei 1500 de pasageri, Adelina a fost aleasa cea mai frumoasa.

Croaziera de pe Vaporul Iubirii, i-a adus Adelinei tot felul de satisfactii. Una dintre ele a fost aceea ca a castigat titlul de Miss Orient Queen, fiind votata cea mai frumoasa pasagera de pe vas, spre usoara nemultumire a colegei sale de emisiune, Daniela Crudu care era foarte sigura pe calitatile ei.
Ca la orice concurs de miss, fetele au trecut prin mai multe probe, insa cea care le-a departajat a fost proba sarutului.

Daniela si Adelina au trebuit sa imparta cat mai multe saruturi baietilor de pe vas, pret de un minut. Adelina a fost cea mai generoasa, reusind sa sarute 28 de barbati in 60 de secunde, in vreme ce Daniela s-a oprit la numarul 19.

Ce altceva au mai facut fetele pentru titlul de Miss Orient Queen, telespectatorii vor putea urmari duminica, de la 20:20, la Antena 1.

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... Bianca Dragusanu: „Burlacita nu va fi usor de cucerit”...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri