Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Adrian Enache i-a cucerit din nou pe juratii „Te cunosc de undeva!” cu un rol de mare rafinament. Show-ul a fost din nou lider de audienta

Cea de-a opta gala a supershow-ului „Te cunosc de undeva!” i-a tinut din nou pe telespectatori alaturi de Antena 1. Cu interpretari exceptionale si muzica de foarte buna calitate, cei opt concurenti ai transforming show-ului i-au cucerit pe telespectatori de la primul pana la ultimul moment al show-lui. Adrian Enache a reusit sa castige din nou atat votul juriului, cat si simpatia colegilor sai cu rolul lui Dean Martin. Si daca pentru primul sau premiu a trebuit sa indure un travesti ceva mai greu de imaginat, Marina Voica, acum i-a cucerit pe toti  cu sarmul si vocea sa. Emisiunea s-a impus ca lider de audienta atat la nivelul targetului all urban, cat si pe segmentul 18+ urban si national.

Cu siguranta, nu numai interpretarea lui Adrian Enache ci si a celorlalti concurenti i-a impresionat pe cei de acasa, emisiunea impunandu-se ca lider de audienta atat la nivelul targetului all urban, cat si pe segmentul 18+ urban si national. Astfel, la nivelul targetului all urban, “Te cunosc de undeva!” a inregistrat un rating mediu de 7.6 procente si o cota de piata de 17.5%, lasand pe locul doi programul oferit de principalul competitor, Pro TV, care a inregistrat un rating mediu de 5.7 procente si o cota de piata de 13%. In minutul de aur, la 21.08, peste 1.000.000 de telespectatori din mediul urban urmareau un maraton muzical cum nu s-a mai vazut pe scena “Te cunosc de undeva!”

Saptamana viitoare, telespectatorii se vor bucura de noi transformari spectaculoase la „Te cunosc de undeva!”, pe scena show-ului urcand Puya - CRBL, Geri Halliwell – Lavinia, Caro Emerald - Claudia, Tom Jones - Marian, Demis Roussos Maria Buza, Andra - Lora, Jennifer Lopez - Jorge, Gustavo Lima - Adrian Enache.

Recomandari