Antena Căutare

Adriana, în lacrimi: "Regret că părinţii mei au suferit, trebuia să-i ascult la momentul potrivit!"

În miez de noapte, Adriana a celebrat-o pe cea care i-a dat viaţă! Ziua de naștere  a mamei a emoționant-o peste măsură pe viitoarea mireasă Adriana.

În miez de noapte, Adriana a celebrat-o pe cea care i-a dat viaţă! Ziua de naștere a mamei a emoționant-o peste măsură pe viitoarea mireasă Adriana.

Fata nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre mama ei. Tânăra regretă că nu i-a fost aproape, dar și pentru că nu a ascultat-o. Adriana a mărturisit că mama ei a avut parte de perioade foarte grele în ultimii ani tocmai din cauza ei. „Povestea cu domnul profesor” a fiicei ei i-a pus capac. Adriana nu a ascultat-o și a acționat așa cum a crezut ea că e mai bine.

O poveste despre dragoste și obsesie

Acum câteva luni, fata a dezvăluit că s-a iubit cu un profesor din facultate, iar acum acesta o hărţuieşte. Adriana a spus că acesta este un bărbat pe care vreme de mulţi ani l-a considerat mentorul ei, un bărbat cu care s-a iubit, dar care acum s-a transformat într-un hărţuitor care nu-i dă pace.

"E o persoană despre care eu credeam că îi voi rămâne recunoscătoare toată viaţa până când am intrat în această competiţie. A avut întotdeauna un mod de a gândi mai ciudat, dar eu am avut multe de învăţat de la el. El a fost mentorul meu. Nu mă interesează interpretările care se fac şi familia mea şi-a dat seama despre cine este vorba”, a spus Adriana la acea vreme.

Lavinia și Eduard de la "Mireasă pentru fiul meu", momente problematice, dar foarte.... romantice: "Bagă ... China se mobilizează să o găsească pe "Gobi", cățelușa maratonistă. A alergat 125 de kilometri alături de stăp...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x