Adriana Trandafir a fost martora unei sinucideri

Adriana Trandafir a trecut saptamana aceasta printr-una dintre cele mai dificile experiente de viata.

Actrita Adriana Trandafir a fost martora ingrozita a unei scene de sinucidere ce l-a avut ca victima tocmai pe iubitul sau dintr-un spectacol de teatru, George.

Acesta s-a urcat pe o cladire dezafectata si a amenintat ca sare daca Adriana Trandafir nu recita alaturi de el cateva pasaje din celebra Romeo si Julieta.

In lacrimi si tremurand de frica, Adriana Trandafir a implinit toate pretentiile tanarului sinucigas, dar degeaba. George a sarit in gol, in timp ce colega sa s-a prabusit si ea la pamant de groaza.

Totul a fost numai o farsa, intinsa Adrianei Tradafir la Plasa de Stele. O farsa atat de dramatica incat Adriana cu greu a reusit sa isi revina chiar si in fata tortului primit cadou de la echipa emisiunii Plasa de Stele.

Sursa foto: www.comedie.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri