Căutare Live

Adriana Trandafir şi Adriana Antoni vor fi rivale în bucătărie, la ”Star Chef”

Adriana Trandafir şi Adriana Antoni sunt invitatele lui Nicolai Tand la “Star Chef”, cel mai amuzant show culinar difuzat de Antena Stars.

Adriana Trandafir şi Adriana Antoni sunt invitatele lui Nicolai Tand la “Star Chef”, cel mai amuzant show culinar difuzat de Antena Stars.

Sâmbătă, de la ora 12.00, simpatica actriţă Adriana Trandafir va prepara în bucătăria de la “Star chef” drobul fericirii. “E un fel de drob de miel, dar fără carne de miel. Îi zic drobul fericirii pentru că e o mâncare pe care o pot găti şi femeile care nu au timp, şi femeile care nu ştiu să gătească, şi bărbaţii foarte pofticioaşi, şi cei gomoşi, şi cei vegetarieni”, spune cu umor Adriana Trandafir. Pasionată de bucătărie, actrita este autoarea mai multor cărţi de bucate pe care le-a dăruit, cu mult drag, echipei de la “Star Chef”. Ce părere a avut Nicolai despre mâncarea gătită de Adriana Trandafir, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 12.00.

Duminică, tot de la aceeaşi oră, cântăreaţa Adriana Antoni va prepara pentru telespectatorii Antenei Stars “izvorul sănătăţii”, un smoothie pentru care a folosit numai ingrediente bio. “Am fost prima la catalog şi vreau să fiu prima în bucătărie” îi declară artista lui Nicolai. Ce verdict a dat maestrul bucătar şi realizatorul show-ului “Star chef”, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 12.00, la Antena Stars.

"Gladiatorul" intră în arenele Antenei 1: Filmul de Oscar e duminică, de la 21:30!... Dialog savuros între Brenciu și Delia, pe cameră! Uite ce nu o să vezi la tv!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri