Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Next Star | Afla cine l-a descoperit pe Connect-R!

A cucerit topurile de specialitate cu hit-urile sale, single-ul „Vara nu dorm” devenind un fenomen social, poate una dintre cele mai fredonate melodii din ultimii ani. Fara indoiala, Connect-R si-a castigat un loc in liga profesionistilor. Putini stiu, insa, cum si-a descoperit vocatia sau mai exact cine l-a incurajat sa mearga pe acest drum.

„Prima care mi-a spus ca sunt talentat a fost colega mea de banca din generala. Alina Serban ocupa un loc foarte special in inima mea, ii scriam foarte des poezii. Mi-a zis la un moment dat, de ce nu incerci asta pe muzica? Si aici a inceput totul!”, a povestit Connect-R.

Incepand de joi, 18 aprilie, telespectatorii il vor putea urmari pe Connect-R in cel mai nou format de divertisment. „Next Star” este emisiunea in care protagonistii sunt cei mai talentati copii ai Romaniei, cu varste intre patru si zece ani, care au fost selectati in urma aptitudinilor deosebite pentru muzica, teatru, dans etc. Alaturi de Connect-R, din juriul show-ului prezentat de Dan Negru mai fac parte: Lora, Pepe, Maria Carneci si Vasile Muraru.

Recomandari